Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem ad valaszt?
1.Szerintem azért, mert nem akart megbántani.
Ha izgalmasabb lettél volna, meg akarná ismételni veled, hiszen ha egyszer megvoltál neki, utána már könnyebb a dolga.
2.Nagyszájú rib*nc vagy és beijedt, hogy nem zárt csatornára talált a személyedben. Nem szeretne olajat önteni a tűzre.
Nem akartalak megbántani. Nem gondollak ribancnak.
Csak próbáltam pasifejjel gondolkodni.
Remélem észrevetted, hogy ez a kiegészítés hiányzott, amit "kiprovokáltam" véletlenül, mert így teljesen más a helyzet.
Az ok, amiért nem válaszol az, hogy korrekt a pasi és nem akar behintáztatni azzal, hogy "megment".
Szexkapcsolat van köztetek. Nem mer ennél több gondolatot megengedni magának (még).
A folytatás rajtad múlik. Gondolom van annyi tapasztalatod, hogy tudd, ha akarod, összejön ez nektek, csak fel kell raknod a fékeket.
Szerintem innentől nem is arról szól, hogy kivel jobb neki, hanem, hogy te mit akarsz kihozni ebből a kapcsolatból.
Én is átéltem ezt. :)
Itt vagyok én pl. tőled tapasztaltabb ! :)
amiket leírtál abból csak az következhet , hogy RIB@NC vagy !
Ha nem az lennél már elváltál volna , ha sz@r a házasságod. Sőt tovább megyek ha sz@r a házasságod és csak azért vagy vele, mert eltart akkor már QRVA is vagy nem csak rib@nc!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!