Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy sex közben nemigazán érzek semmit,csak azt ,hogy benn vagyok valami melegebb stb. helyen. Nemrég volt egy fityma fék mütétem mert rövidnek bizonyult és hallotam hogy ezis lehet probléma hogy elszorítja a bőr a makkot . De azóta voltam egy lánnyal együtt és nem éreztem változást ( aztán lehet ez az ezen való stresszelés miatt volt ) . Volt egy korábbi alkalom,amikor nem teljesen merev állapotban ''helyeztem be'' egy lánynak a pöcköt és akkor teljesen más volt ... de ez régen volt és nemtudom most mi lehet a probléma ? Pár embert megkérdeztem már és tulajdonképpen azt mondták hogy lehet hogy nem velem,hanem azok a lányok hüvelyével lehet gond akikel eddig együtt voltam .. Érdekelne a véleményetek hogy miért lehet,és hogyan oldható meg ? Köszönöm mindenki segítségét . 18/F2011. ápr. 4. 20:31
2/6 A kérdező kommentje:
Felmerült a veszélye hogy elszakad.De a fő hangsúly nem ezen volt de köszönöm.
2011. ápr. 4. 20:40
3/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok
Nekem is feszül, de nem műttetem meg.
18/F
4/6 A kérdező kommentje:
Jó szerintem ez nem oszt nem szoroz a problémán.Aztmondta 1 szakorosvos hogy lehet hogy ettől van ez,és ezért megpróbáltam,de inkább a kérdésre várnék választ !
2011. ápr. 4. 20:43
5/6 Girlnextdor válasza:
lehet nem volt eleg nedves a csaj/csajok akikkel voltal...talan erdemes megprobalni sex elott a hoszabb oralis kenyeztetest mindket fel reszerol lehet az segitene 21/L
6/6 A kérdező kommentje:
Volt más pl sikosítoval is ..
2011. ápr. 7. 20:28
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!