Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem lefeküdtem vele, de rosszul lett. Azóta nem folytattuk, mondjam meg neki, hogy szeretném?
Figyelt kérdés
Barátommal majdnem lefeküdtünk,már ruha is majdnem teljesen lent volt amikor mondta h elég szarul van(télleg szarul volt) és inkább kimentünk levegőzni. Azóta találkozunk, vártam, hogy legyen valami,de semmi. Most akkor mondjam meg neki, hogy 'szeretném, ha folytatnánk a múltkorit'? Vagy az már nagyon gáz? Előre is köszi a válaszokat (és igen 2x tettem ki, de a másikba más jellegű kérdés is volt, és arra válaszoltatok. most csak azt kérdezem ami fontos)2011. ápr. 4. 20:01
1/6 anonim válasza:
Miért ne kérdezhetnéd meg?
Miért lett rosszul? Talán feszült volt?
2/6 A kérdező kommentje:
elvileg valami rossz kaját evett, aztán mivel ünnepeltünk, ittunk is rá alkoholt, és a kettő együtt most úgy néz ki ko.
2011. ápr. 4. 20:20
3/6 anonim válasza:
barátod? szerintem nem igazán. Ha komoly társadnak érzed, akkor mindent! meg kellene hogy beszéljetek. Ezt is.
4/6 anonim válasza:
ha azt kérdezed hogy mond e neki akkor : IGEN!
ha pedig azt hogy hogyan tedd ezt: csokolozzál vele azt kérdezd meg töle hogy: tudod mit szeretnék? erre az lesz hogy: mit?
és erre mondod neki bociszemekkel hogy:hááát....folytathatnánk azt amit elkezdünk multkor.
de van egy olyan verzio is hogy: csok..simi..petting.. aztán csak rájön mit akarsz.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat. Igazából mindent megbeszélünk, de ez egy kivétel. mert itt pont az a kérdés, hogy megbeszéljem-e. Utolsónak meg üzenem (ha lány) hogy örülne ha ilyen pasija lenne ;D sőt ha fiú talán még akkor is :O :P
2011. ápr. 4. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!