Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket zavar, ha a nő (? )

Figyelt kérdés

Ha van feleségetek/barátnőtök, és heti 3-4 alkalommal vagytok együtt, de a nőnek ez kevés, és miközben alszotok masztubál (de lebukik), akkor idegesek vagytok.

Mert a férjem előtt buktam így le, és nagyon dühös lett.

Jogos?

Mármint, értem a problémát, hogy miért nem vele csinálom, miért egyedül, ha ott van?

De hát, ha azt mondja, hogy fáradt. Vagy van, hogy kicsit összekapunk lefekvés előtt, nekem attól még van kedvem hozzá, ő meg elalszik, akkor mi van? Így van oka dühösnek lenni, amiért masztizok mellette? (nem kell mindennapos dologra gondolni, az évek során 3-szor, ha előfordult)

2011. ápr. 4. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Úristen, Én nem bírnám, hogy ezt csináld mellettem :)

Besegítenék szívesen ilyen esetben, már csak a férfiúi kötelességtudat által vezérelve is :D

Szerintem még akkor is megtenném amit a párom szeretne, ha egyáltalán nem lenne kedvem hozzá.Persze nem fintorognék , tudnám én akkor is élvezni, ha mondjuk aszexuális periódusban lennék :D

Mondjuk ilyen még nem volt :D Mindig Én akarom többször :D

2011. ápr. 4. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:

20:03

Fiatal vagy még, tapasztalatlan és nagy a szád... :)

2011. ápr. 4. 20:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Attól miért lenne tapasztalatlan?

Nekem is jobban esne ez a hozzáállás.

Amúgy köszönöm, hogy válaszoltok. :)

2011. ápr. 4. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
20:08 Tényleg fiatal vagyok, de véleményem azért van. Lehet, hogy a szám is nagy, de a szexet azért szeretem, még munka után, fáradtan is :) Lehet, hogy nem órákig, de nem zárkózom el előle. Haragudni viszont biztos nem tudnék amiatt, hogy a párom magát kényezteti. Nem tudom, ebben mi a meglepő :)
2011. ápr. 4. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát hallod, inkább örüljön, hogy ha már nem szexel veled akkor magadnak intézed el, és nem tartasz erre a célra valakit...

Amúgy meg engem abszolút nem zavarna ha a barátnőm mellettem maszturbálna, sőt tutira felizgatna annyira, hogy ráugranék.:)

2011. ápr. 4. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezzel nekem sincs semmi bajom.a barátnöm is szokot.Ha meg sok a munkám akkor előttem csinálja,hogy hagyam már abba azt esek neki.
2011. ápr. 4. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem megérthető a problémád mond meg neki h elégítsen ki v mást kell keresned erre ha az nem tetszik neki, hogy magadnak masztizol

warezka.

2011. ápr. 4. 23:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!