Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy barátnőm és amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm és amikor zuhanyzóban vagy kádban szeretkezünk attól indul be nagyon ha szex közben az arcát mosom valamiféle arclemosóval tusfürdővel vagy szappannal. Más lány is felizgul ettől?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem hogy más lány is felizgul az ilyentől? És ha igen akkor miért hogy szereti? Hátha tudok a barátnőmnek valami újat nyújtani.
2011. ápr. 4. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak pusztán az arcsimogatás is elég..
2011. ápr. 4. 19:39
 2/8 anonim válasza:
lehet h csak atyai gyengédség kell neki vagy ha nem akkor tudja a tököm.. ez az én szerény és megfontolandó tanácsom...
2011. ápr. 4. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:

igen, én ezekkel szeretem ha mossák

[link]

2011. ápr. 4. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
ebben csak 1 a lényeg: fel tudod hergelni. Kit érdekel a technika, örülj neki, hogy tetszik neki!
2011. ápr. 4. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Különbözőek vagyunk, mindenkinek mások az erogén zónái. Mondjuk ilyenről még nem nagyon hallottam, hogy valaki éppen az arcán keresztül izguljon fel legjobban, de ha neki ez jön be, és téged nem zavar, akkor miért ne? :)

Amúgy az orális szexhez és az arcra élvezéshez hogyan viszonyul? Remélem, nem túl indiszkrét kérdés, csak eszembe jutott, és kíváncsi lettem, egy ilyen beállítottságú lány mit gondolhat róla. :D

2011. ápr. 4. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Jaja, élvezz rá és kend szét.:D:D:D

Komolyra fordítva: Én ilyennel még nem találkoztam, de szerintem nincs vele baj.

2011. ápr. 4. 21:49
 7/8 A kérdező kommentje:
hát konkrétan az arcra élvezést nem szereti énsem annyira vágyodok utána hogy tele tegyem az arcát:) Ő csak ennyit szeret hogy ha kádban vagy zuhanyzóban csináljuk akkor mindenhol nagyon habos legyen és ebből az arca se maradhat ki imádja:)
2011. ápr. 5. 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Hipóval is próbáld ki és figyeld, hogy fog közbe sikoltozni.... nemtől függetlenül.
2011. ápr. 5. 09:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!