Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet jó élményt okozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet jó élményt okozni egy férfinak?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy milyen ötletek vannak arra, hogy minél nagyobb legyen a párom élvezete szex közben? (Én mit tehetnék)

Értelmes válaszokat légyszi.

2011. ápr. 4. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha nem besz*ri, akkor a prosztatamasszázs... attól kettéállna a szeme.

Nekem tetszett. ;)

(És nem! NEM VAGYOK B*ZI!)

2011. ápr. 4. 19:23
 2/9 anonim válasza:
100%
Orálisan. :)
2011. ápr. 4. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
sőr
2011. ápr. 4. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Ha célozgatott már arra, hogy szeretné veled kipróbálni análisan, akkor abba is belemehetnél, csak legalább kipróbálni. Annak szoktak örülni a manuszok. Én is örültem neki, mikor az asszony unszolás nélkül azt monndta, próbáljuk. És azóta is szereti csinálni, havonta belefér. :)

2011. ápr. 4. 19:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még jöhetnek ötletek :)
2011. ápr. 4. 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy kis fű?
2011. ápr. 4. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Játsszátok azt a játékot, hogy a párodnak egy percig ugyanazt kell csinálnia mint amit te csinálsz neki, aztán cseréljetek. Így tuti azt fogja csinálni amit Ő is szeretne kapni és te is megmutathatod neki, hogy te mit szeretnél, szavak nélkül :)

Aztán simogathatod úgy, ahogy nőként neked is jólesik. Sok nő szintén kihagyja az előjátékot és azt várja hogy a palija tapsra álljon készen. Nekem legalábbis volt már ilyen tapasztalatom barátnőmmel.

Kényeztesd orálisan és kézzel egyszerre úgy hogy valami ízesített síkosítót használsz.

Kösd be a szemét, hogy ne lássa mit tervezel esetleg kösd ki.

Ha elmennétek egy wellness hétvégére valahová (nem feltétlenül drága helyre), ahol egész nap pihenhet, ehet gondtalanul,távol a problémáktól, este pedig egymással játszadozhatnátok szerintem az nagyon jó lenne. Nálunk mindig bevált barátnőmmel.

2011. ápr. 4. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
vidd el az évfordulótokon urológushoz!
2011. ápr. 4. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
főzz neki finomat
2011. ápr. 4. 21:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!