Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól várok választ őszintén. Milyen nagy a pont jó farok? És mennyitől kicsi a kicsi?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 19:04
11/15 anonim válasza:
Nekem az első barátomnak elég nagy pénisze volt én vele veszítettem el a szüzességemet és általában fájt Vele a szex. Nagyon szerettem és élveztem is az együttléteket de sajnos volt olyan h egy hirtelen mozdulattól sírva fakadtam mert annyira fájt. Neki kb. 22-23 cm lehetett. Utána egy következő páromnak szintén hatalmas pénisze volt, mindig izgatott a gondolata, de amikor a szexhez eljutottunk egyszerűen nem élveztem. Állítása szerint Neki már nagyon sok partnere volt és még sosem érkezett rá panasz, meg már am is rengeteg dolgot kipróbált én viszont mindig úgy éreztem, hogy nem tud bánni a hatalmas péniszével. Ráadásul fájt is ha épp elfeledkezett magáról...Szinte küszködnöm kellett Vele, hogy elmenjek. Nem nagyon passzoltunk össze az ágyban. A jelenlegi párommal már nagyon régóta együtt vagyunk Neki kb. 16-17 cm (tehát átlagos) és Vele MINDIG, kivétel nélkül élvezem az együttléteket. Már sokkal érettebb vagyok mint anno így ez a szeretet is másabb amit most érzek a párom iránt, mint az amit az első kapcsolatomban éreztem. Ez rendkívül mély és őszinte már csak ebből fakadóan is mindentől teljesen elolvadok amit velem csinál. :) Így én azt mondom, hogy az átlagos méret a legjobb! De a vastagság is sokat számít, a páromnak elég vastag de nem túlzottan az, így ez is pont jó. :) Ha esetleg kisebb a pénisz de a vastagsága megfelelő szerintem azzal is nagyon sok örömet lehet okozni! Ha viszont elég vékonyka akkor ott már trükközni kell! :) Bár ezt csak az tudja megmondani akinek tapasztalata is van vékonyabb pénisszel kapcsolatban.
12/15 anonim válasza:
A szex, nem büszkeség kérdése. Önbizalom számít, de az meg nem kéne mérettől függjön. Ahogy te is mondtad, a kisebbnél is és a nagyobbnál is a technika számít.
És ilyen miatt sztem elégedetlenkedni.. Embere válogatja..
13/15 anonim válasza:
A 17cm szerintem inkább nagynak számít mint átlagosnak... De a fene tudja.:)
14/15 anonim válasza:
Nekem is nagynak. Hozzám az ideális 13-16. 1 centi is nagyon sokat számít. :S
15/15 anonim válasza:
Pont jó:17-20 cm,kicsi:14 vagy még kisebb,"kényelmetlenül" nagy kb.22-23 cm.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!