Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a helyes? A barátnőmmel 6...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes? A barátnőmmel 6 hónapja vagyok eggyütt és háát még nem volt sex, lehet azért mert fél az elsőtől, én ezért egy ideje ujjal elégitem ki és lehet máár nem is vágyik a sexre mert jó neki az ujjazás.

Figyelt kérdés
Mi tegyek hagyam abba az ujjazást ???
2011. ápr. 4. 18:56
 1/8 anonim válasza:
Ömm..szerintem beszéljétek meg.ez nem megoldás ha abbahagyod...meg amúgy sem így működik hogy ha azt élvezi akkor a másikat nem akarja.lehet hogy csak beszélnetek kéne.
2011. ápr. 4. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:

És az fel sem merül a barátnődben, hogy attól hogy neki jó, neked nem az?!

Nagy szerelem...

2011. ápr. 4. 19:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazad van , szerintem is jó megoldás csak nem tudom h reagál. :D
2011. ápr. 4. 19:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Háát igen én nagyon szeretem , mindent megadok szval de erről beszélek velek biztosan .
2011. ápr. 4. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem értem az összefüggést, miért kéne abbahagyni az ujjazást.
2011. ápr. 4. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:27

Mert ez a kapcsolat ezen kívül csak rokoni.

Ugyan miért kellene ujjazni? Miért jó az neki, hogy fél éve álló f@sszal megy haza, a csaj meg röhög. Legyen már eszed!

2011. ápr. 4. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt írta nem volt szex, nem azt írta, hogy a csaj neki semmit nem csinál, egyébként meg, néma gyereknek... Akkor meg kell beszélni, ha gond van.
2011. ápr. 4. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Csináld tovább..persze hogy akarja. Kérdezd meg tőle? Kipróbálunk valamit? Ugyanezt csinálnám, csak másképp, a nyelvemmel...ez még egy lépcsőfok. Aztán szépen lassan jöjjön a többi, csak kívülről simogasd a csiklóját a makkoddal, ilyesmi. Be fog válni;)

Hidd el, az ilyen nagy beszélgetésekkel egy szűz lányt megijsztesz, egyből az lesz benne hogy na helyzet lesz mindjárt, tuti arra készül...

csak okosan;)

2011. ápr. 5. 00:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!