Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem lefeküdtünk egyik nap, ha megmondanám neki, hogy
akarom, hülyeség lenne? Sos!
Figyelt kérdés
Majdnem lefeküdtünk egyik nap, már le is vetkőztünk, csak elég rosszul lett, és abbamaradt minden, inkább kimentünk levegőzni. Ma pedig átmentem hozzá, azt hittem folytatjuk, de nem történt semmi. Holnap szerintem ő jön ide. Hülyeség lenne, ha ma elmondanám neki, hogy szeretném, ha folytatnánk a tegnapit? Csak mert nekem egy fiú azt mondta, ne adjam magam könnyen, meg hogy egy fiúnak csak addig kellek nagyon míg le nem fektet. De most akkor megmondhatom neki, hogy én is nagyon szeretném, és örülnék, ha megtörténne?
Én vagyok a lány, ő 17/f és még szüzek vagyunk.
2011. ápr. 4. 18:55
1/9 anonim válasza:
... döntsd el hogy akarsz szexelni vagy sem. és ne kérdezz vissza hogy mivanha utána nem kellesz neki, eztis kalkuláld bele a gondolkodásodba, aztán ha akarsz akkor mondd hogy akarod, én nem hiszem h visszautasítaná ha meg nem akarsz akkor meg ne mondd neki
2011. ápr. 4. 19:00
2/9 anonim válasza:
Háát én 17 éves fiú vagyok . Nálam ez volt a helyzet a barátnőm szeretett volna nagyon eggyütt lenni velem úgy csak szval nem tudta közölni és a kölcsönös volt az érzelem és én rávezettem a dologra és é hoztam fel. Amhh.. ha te mondod akkor sem ciki mert te is 17 éves csaj van aki máár éret anyira h szeretkezzen.
2011. ápr. 4. 19:17
3/9 A kérdező kommentje:
én 15 vagyok amúgy. de már jó ideje együtt vagyunk, és tudom, hogy ő is akarja, akkor nem értem, miért nem történik meg. bár természetesen nem az az első dolog :) de az a multkori már tényleg folytatásra vár, mert teljesen beindultam, én nem bírom sokáig nélküle :) főleg úgy, hogy hosszú idő után, végre érezteti, hogy szeret engem, és baromira boldog vagyok :) Akkor nem gáz, ha így 'odadobom magam' neki? Korom miatt ne szóljatok be légyszíves, mert tudom, hogy készen állok rá. Csak nem akarom hogy ez úgy jöjjön ki, hogy ennyire könnyen adom magam.
2011. ápr. 4. 19:25
4/9 anonim válasza:
Ha ő is szűz akkor nem hinném ,hogy utána ott fog hagyni :) Szerintem a fiuknak is sokat számít az első :)
2011. ápr. 4. 19:31
5/9 anonim válasza:
becsülni fogja hogy megmondod neki. szerintem...
2011. ápr. 4. 19:35
6/9 A kérdező kommentje:
nem hagyna ott :) azt tudom. sokáig gondjai voltak a szeretet kimutatással, mert ő nem az az érzelgős, érzelemkimondó fiú. Most pedig már teljesen 100%ig biztos vagyok benne, hogy szeret, szóval nem hagyna ott :)
Most talán inkább az a legnagyobb kérdés, hogy mondjam meg neki, hogy 'folytani szeretném a múltkorit ott ahol abbahagytuk' vagy sem?:O
2011. ápr. 4. 19:35
7/9 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm a válaszokat :)
2011. ápr. 4. 19:40
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy elsőre elég lenne, ha csak pettingelnétek, nem kell nyomban beleugrani a szexbe.
2011. ápr. 5. 01:53
9/9 A kérdező kommentje:
öö nem tudom neked ki mondta, hogy olyat mi nem szoktunk :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!