Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gond, hogy lány létemre nagyon erős késztetést érzek arra hogy kipróbáljam a fiúk szerelmi feladatait? 18L
Sziasztok!
A következő dolog a problémám: lány létemre nagyon érdeklődök a fiúk szerelmi feladatai iránt, azaz nagyon szívesen udvarolnék, kezdeményeznék, randira hívnék, virágot adnék stb... :,( Tudom, hogy rettenetesen hangzik, de sajnos ez a helyzet. :( Ugyanis rendkívül sokszor gondolok bele abban hogy (szerintem) a fiúk szerelmi feladatai sokkal de sokkal jobbak, nekem ez a "jelküldözgetős dolog" meg hogy "hagyjam hogy a fiú tegye meg az első lépéseket". Nagyon szívesen elcserélném ezt a szerepkört a másikra, de tudom hogy nem lehetséges... :,( Mert lánynak születtem és aszerint KELL viselkednem... Volt már pszichológusom és neki is beszéltem ezekről az érzésekről, ő erre azt felelte hogy természetes, hogy mindenkiben van egy kis darabka a másik nemből. No de én azt hiszem, ez nem "kis darabka"... Még nem volt barátom egyébként. Mit gondoltok, szerintetek nagy gond ez a késztetésem?
Tényleg be erőltesd, én már kaptam rózsát, majd leégett a képemről a bőr, persze odavoltam meg vissza.
Mondjuk rajtam most kiélheted magad, ha akarod.. :D
"Volt már pszichológusom és neki is beszéltem ezekről az érzésekről, ő erre azt felelte hogy természetes, hogy mindenkiben van egy kis darabka a másik nemből."
Akkor az a pszichológus egy f.sz. Az is egy ilyen "szakember" állította, hogy minden fiú az anyjával és minden lány az apjával akar dugni.
Amúgy szerintem semmi probléma nincs ezzel. Sőt még jó dolog is, hogy lány létedre te is akarsz tenni valamit egy kapcsolatért, nem csak a híres jeleket küldözgetni meg elvárásokat felállítani. Kezdeményezz nyugodtan, hívj el valakit randira, találj ki te programokat és ne törődj mások véleményével. Remélem sokan követik a példádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!