Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már szinte a barátom egyetlen érintésétől felizgulok?
Figyelt kérdés
egyszerüen ha hozzámér v kicsit jobban megölel már attól teljesen benedvesedek és annyira vágyom rá h szexeljünk, de sajnos cs heti 1szer szoktunk és ez nekem am is iszonyu kevés és teljesen megőrülök már a vágytól...
hát ennél értelmesebben nem sikerült megfogalmaznom:D
2011. ápr. 4. 18:18
1/9 anonim válasza:
feküdj le vele istenem vagy hagyd ott, mi mondjuk meg mit csinálj?
2/9 anonim válasza:
Nem létezik, hogy ő nem akarja heti 1-nél többször. Legfeljebb azt hiszi, hogy te nem akarod. Ha mindketten akarjátok, akkor pedig hajrá, no limits.
3/9 anonim válasza:
Kezdeményezz te is!! Lehet ő is arra vár h te mikor kezdeményezed már a szexet:):)
4/9 anonim válasza:
Ha nem tudtok többször, akkor marad a petting, maszti, szóval a pótlékok.
5/9 anonim válasza:
ugyanez. mi is jó ha heti egyszer találkozuk, de néha akkor sincs szex. nem is értem :(
6/9 A kérdező kommentje:
mi heti 2-3szor talizunk, de am azt a heti egy szexet is gyakran én kezdeményezem.
2011. ápr. 4. 18:35
7/9 anonim válasza:
Basszus vegyél egy bringát, eljössz velem egyet tekerni csak egy lazát:) egy hónap regenerálódás:)
8/9 anonim válasza:
jajja volt barátommal ugyanez volt.mármint h egyetlen érintés vagy kis csók és felizgultam.. nem tudom miért volt néha már gáznak éreztem de ő mindig mondta milyen király:P
szexeljetek többeeet!!!
9/9 anonim válasza:
akkor a baratod nem szeret v nem kivan. szerintem ezt mindenkeppen jo lenne vele megbeszelned.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!