Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók közben a párod becsukja a szemét?
Figyelt kérdés
Szerintetek jelentenek azok a dolgok csókolózás közben valamit ,hogy kinek van csukva és kinek nyitva a szeme?2011. ápr. 4. 18:07
1/10 anonim válasza:
Csukott szemmel át tudjátok adni magatokat az érzésnek, de ha szex közben csókolóztok és egymás szemébe néztek akkor látjátok mennyire élvezi a másik a dolgot:P és egy vad pillantás minden visz szex közben;)
2/10 anonim válasza:
én nem mindig csukom be, de néha cska azt nézem, h az övé csukva van-e :D
3/10 anonim válasza:
az enyém és az övé és csukva van közbe-közbe szoktam kinyitni egy másodpercre, hogy megnézzem az övé nyitva van -e :D
5/10 A kérdező kommentje:
ennél bővebben kifejtve?:D szerinted mért nem ?stb.
2011. ápr. 4. 23:02
6/10 anonim válasza:
Mindig csukva van mindkettőnk szeme, de néha hülyéskedünk, hogy direkt nyitott szemmel pusziljuk meg egymást. Szerintem ahhoz, hogy igazán érezzük egymást, sötét kell :)
7/10 anonim válasza:
Mindkettőnk szeme csukva van,de én van h. leskelődök, h. neki csukva van e mert ez olyan mint ha kívülről látnám csókolózni és az olyan izgató :-)
De votl oylan barátom aki nem csukta be aszemét,de szerintem ő nem volt szerelmes.Nekem önkéntelen reflex h. becsukom
8/10 anonim válasza:
változo de én inkább nem csukom be mint h becsukjam ha szerelelmes vagyok az adott lányba ha nem. valami olyasmi logikát tudnék erről megfogalmazni hogy ha vele akarok lenni akkor őt szeretném látni is nemcsak sötétbe odaképzelni. hisz hamár egyszer ottvan előttem inkább nézzem őt mint h csukott szemmel ábrábndozzak rola
9/10 A kérdező kommentje:
:)
2011. ápr. 6. 19:15
10/10 anonim válasza:
Szerintem a csók már nem a látványról, hanem a tapintásról, érzésről szól. Közben nem képzelek én el semmit csak átadom magam az érzésnek. Önkéntelenül is kizárom a látást, hogy sokkal intenzívebb legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!