Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lassan 25 és szűz (F). Ideje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 25 és szűz (F). Ideje elmenni prostihoz?

Figyelt kérdés
Gondolom ilyen korban a nők már nem is tolerálják a tapasztalatlanságot. Én meg még csak nem is csókolóztam soha.
2011. ápr. 4. 17:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
szamo77d: ha összejövök mondjuk egy 22 évessel, akkor valószínűleg őrajta is keresztülmentek egy páran. Ebben a korban már nem várja el az ember, hogy szűz legyen a partnere.
2011. ápr. 4. 19:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem az furcsa, hogy ha eddig úgy nem izgatott a téma (már hogy barátnőt találj, csókolózz stb.), miért kell most gyorsan-gyorsan prosti? A 25 év az a kor, aminél már tűrhetetlen ez az állapot?

Ha kapcsolatot szeretnél, és majd találsz valakit, csak nem fogod arra a lányra is ráhúzni, hogy a "ilyen korban a nők már nem tolerálják a tapasztalatlanságot". Nyilván lesz köztetek egy lelki kötődés, és szép lesz az első alkalom. Egyébként nem hiszem, hogy egy alkalom annyit dobna az ember tapasztaltságán. Meg tulajdonképpen nem is ezen múlik. Én voltam olyan fiúval, aki nem volt sok nővel, mégis annyi érzés volt benne, olyan jólesően ölelt, simogatott. Más, idősebb pasim, aki meg imádta hangoztatni hatalmas tapasztalatát, és megannyi dicsőségét.. hát őt inkább nem minősíteném. Szóval nem kell erre rágörcsölnöd. Jön az majd ösztönösen!

2011. ápr. 4. 22:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Izgatott a téma (kb. 21-22 éves korom óta), csak nem jött össze. Sajna kommunikációban elég gyenge vagyok, a kuka srácokat általában otthagyják a lányok.
2011. ápr. 4. 23:05
 14/16 szamo77d ***** válasza:

Szerintem semmiképp ne menj prostihoz! Volt egy barátom régen, vagy 25-30 éve, aki egyszer fogott egy k.-t, de

aztán elmondta nekem, hogy szörnyen érezte magát utána.

Legszívesebben vissza csinálta volna, de persze ezt nem

lehet. Próbálj meg szétnézni a lányok között, udvarolj,

bókolj nekik. Én még ma is megeresztek egy-egy bókot, ha

úgy gondolom, hogy jól fog esni. Vedd észre, ha más a frizurája, ha feltűnően csinos, sőt, én már egy pénztáros

hölgy ujján lévő gyűrűt is megdícsértem és megköszönte.

Jelezni kell, hogy észrevetted a minőséget! Ha bármi gondod van még, nyugodtan írj privit, válaszolni fogok hamar!

2011. ápr. 5. 06:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Figyelj! Menj prostihoz, nyugodtan! Olyan nőkkel szexelhetsz, olyan jó alakúakkal, bársonyos bőrűekkel, amelyikhez egyébként oda sem mernél menni.

A prosti az viszont más.

Ott nem kell eljátszanod a bókolósat, meg megjátszanod magad, hogy egy jót kefélhess, aminek a sikeressége is elég kétes.

Virítod a lóvét és már abban a percben a lába között lehetsz. Az ilyen csajok jobban adnak a tisztaságukra mint egy úgynevezett rendes lány, akit szintén használtak már előtted. Én nem prostival voltam először életemben, de a csaj annyira zokni szagú volt, hogy öröm volt otthagyni szex után. Prostival ilyet még nem tapasztaltam, és még csak fel sem kell hívnod utána.

2011. ápr. 24. 19:17
 16/16 szamo77d ***** válasza:

Szerintem más az, ha előtted volt már bnője. Azok normá-

lis kapcsolatok voltak! De ez a prosti dolog! Ez más! Én

elhiszem, hogy tisztálkodnak meg mindenre figyelnek, de

hogy egy órával előttem ki mászta meg őket, ezt nem tudom

beilleszteni az én értékrendembe! De a döntés a Tiéd! Lá-

tod, attól volt szép a tinikor, hogy nem kellett ilyen döntéseket hozni!

2011. ápr. 25. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!