Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, mi az amitől számotokra egy fiú aranyos, cuki?
Hát... sok kritérium van :) Van aki válogatós, van aki nem. Ha a VALÓDI meleg pasiktól kérdezel, akiknek az érzelem is számít, és nem azoktól az alkalmizós típusú BUZ..K-tól, akkor feltehetőleg tudom a választ. Legalábbis az én verzióm. :)
Szerintem akkor lehet egy srác aranyos, vagy cuki, ha valóban az érzelmei irányítják és romantikus lélek. Ajánlom figyelmedbe a Latter Days c. filmet. Nah abban a mormon vallású srác, hót édesen viselkedik. :)
De manapság már bőven elég annyi, ha a "jelölt" normális, és nem egy perverz idegbeteg állat :/ :D
Bocsi a szájmenésért, léptem is. Remélem azért valami értelmeset képes voltam leírni ;)
Nem tudom, hogy kiadták-e egyáltalán, meleg körökön kívül nem ismert film, esetleg videotékákban érdemes körülnézni.
Hogy nekem mitől aranyos egy fiú? Hát ez jó kérdés... tudom, sokan utálni fognak, de engem kimondottan vonzanak a lányos fiúk. Nem feltétlenül az agyonsminkelt travik, bár azok között is van pár, akit széttépnék, hanem a természetesen lányos arcú, vékony, esetleg hosszú hajú fiúk.
Pl: [link] - itt nem nagyon van olyan fiú, akit nem vinnék ágyba, ha tehetném :3
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!