Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Meddig bírnátok szex nélkül? (további lent)
Figyelt kérdés
Lakatlan szigetre kerültök egy számotokra nem túl vonzó férfivel.
Szerintetek,eljönne az az idő,amikor ráfanyalodnátok az illetőre vagy ez kizárt lenne?
Mennyi ideig bírnátok ki,hogy ne használjátok az illetőt?
2011. ápr. 4. 15:09
1/7 anonim válasza:
Hát ha más pasi nem lenne ott,akk tuti lenne valami....
Hogy mennyi ideig,azt nem tudom.
2/7 anonim válasza:
Én ha nem vonzódnék hozzá akkor szűzen halnék meg.
3/7 anonim válasza:
Mélyen belegondolva, ha a pasi nem tetszene, de csak mi ketten vagyunk csak ott a szigeten...egy idő után(akár hetek..vagy hosszú hónapok, mivel ezt nem lehet megmondani) biztos, hogy vonzóbbnak találnám, mint az elején. Szóval lenne valami, de imádkoznék, hogy jöjjön már egy hajó.
4/7 anonim válasza:
Magamat ismerve egy hét után kezdenék beleszeretni :)
Nem vicc volt!
5/7 anonim válasza:
Egy ilyen szituációban szerintem minden nőre igaz, hogy idővel vonzónak találná. Mert halványodnak a fejében az emlékek, pontosan hogy is nézett ki a többi pasi, na meg akivel van, vele össze lenne kötve az élete, együtt élnének át vicces vagy épp ijesztő dolgokat, és idővel szépen összecsiszolódnak.
7/7 anonim válasza:
Számomra nem vonzó pasival?
Mindörökre... benőne a kis micsodám, mert csak azzal tudok szeretkezni (nem dugni!) akibe szerelmes vagyok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!