Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez csak engem zavar, vagy más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem zavar, vagy más is volt már így? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Voltatok már olyan helyzetben hogy te még szűz voltál, de a párod már 2-3 emberrel is lefeküdt? Ha valaki volt már hasonló helyzetben, hogy tette túl rajta magát, zavarta vagy sem? Engem egy kicsit zavar hogy nem én leszek a páromnak az első. Attól is félek hogy nem fogok olyan jól teljesíteni mint az előzőek.
2011. ápr. 4. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolom te vagy a pasi, aki folyton ezt a kérdést teszi föl.

Ezek után a tanácsom: ha még mindig nem tudod tisztázni ezt magadban, akkor szakíts vele. Komolyan már a barátnődet sajnálom, hogy te itt tepersz ezen az oldalon ezernyi ilyen kérdéssel, közben meg a barátnőd semmit nem tud róla. Már-már elérted a szánalom szintjét.

2011. ápr. 4. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
semmiféleképpen se legyen benned az hogy teljesítened kell, mert akkor elrontasz mindent, feszengeni fogsz és kudarcba fullad az egész. ő se fogja úgy élvezni, te meg végképp nem. add azt ami jön, ösztönösen ha még nem is értesz hozzá. vagy ha félsz az ösztöneidtől akkor hagyd hogy ő vezényeljen
2011. ápr. 4. 15:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

15:06 : nem tudom kiről beszélsz, ez az első kérdésem, most írtam ide elősször. am tényleg én vagyok a srác. Szakítani nem akarok, mert szeretem Őt, úgy érzem ő az igazi, csak ez az egy dolog az ami nem tetszik, ezért szerettem volna tudni hogy hogyan léphetnék túl rajta.

15:07 : köszönöm, megpróbálom ha majd eljön az ideje. egyenlőre még nem tartunk ott, de igyekszem észben tartani a jó tanácsot.

2011. ápr. 4. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, hogy nem én vagyok az első a páromnál. Igaz nekem sem ő az első. De miért számít az? Attól nem ribi és nem csalt meg. Azon meg ne görcsölj, hogy hogyan fogsz teljesíteni, mert az csak elrontja az egészet. Arra gondolj, hogy jó lesz, és kész.
2011. ápr. 4. 15:22
 5/5 A kérdező kommentje:
15:22 : köszönöm a választ, tudom, nem is gondoltam ilyenre, hogy ő ribi, megcsalt, vagy hasonló, mindenkinek megvan az előélete, ezzel tisztában vagyok. nem tudom mért foglalkoztat ez ennyire, remélem sikerül hamar túltennem magam rajta. megfogadom a te tanácsod is és majd megpróbálom csak élvezni. köszönöm!
2011. ápr. 4. 15:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!