Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak tapasztalatok pár-pár együttlétről?
Én nem mennék bele és csak azt tudom veled megosztani, hogy miért nem.
Nem tudnám elviselni, hogy a párom másra gerjed és másba élvez. Már attól is kiakadok, ha valakinek megtetszik.
Nincsenek ábrándjaim, tudom, hogy ha lesz arra lehetősége, hogy minimális erőfeszítéssel megd*gjon valakit, megteszi. Min. erőfeszítés alatt értem, hogy tudom, nem fog vele randizgatni mellettem, hanem szinte ráesik a farkára :)
nem azzal van problémám, hogy párkapcsolatban élünk és igenis gerjedhetünk másokra is, hanem azzal, hogy ezt megérezni és látni számomra kínzás.
Szóval én megkértem, hogyha "félrenéz", ne tudjak róla.
Köszönöm az eddigi válaszokat, sajnos most láttam, hogy nem utaltam jobban a téma címében arra, hogy csak azok kommentjét várom, akik tapasztalatokkal rendelkeznek, és akik érdeklődnek az ilyen dolgok felé.
Nem akarom, hogy elmenjen "megcsalásos beszélgetés" irányába.
Ez olyan mint amikor megkérdezi az óvónéni, hogy ki törte el a vázát, és mindenki elmondja, hogy "én nem"...
Köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!