Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden pasiban a szoknyapecért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasiban a szoknyapecért látom?

Figyelt kérdés

Volt egy elég rossz tapasztalatom és azóta mindig azt hiszem, hogy a férfi csak szórakozik velem. Azt, hogy az udvarlás hamis és csak ágyba akar csalni.

Nem tudom megkülönböztetni a jót és a rosszat, már mindent negatívan látok. Hogy lehet megbizonyosodni, hogy tényleg komolyan gondolja valaki? Kezdeti ismerkedésnél persze.

2011. ápr. 4. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak a halál biztos.
2011. ápr. 4. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Most biztos le fogtok pontozni.

Persze, hogy meg akar dugni. Így normális. Te nem akarsz majd vele szexelni talán?

Nem volt még egyéjszakás kapcsolatom, de szerintem ez a hozzáállásom miatt van. Mert bújtam ágyba úgy férfival, hogy alig tudtam róla valamit, de megkívántam. Ő is engem. Mivel én is ott voltam és akartam, nem toltam rá, hogy csak azért kellettem, hogy... hanem élveztem és olyan klasszul működött, hogy kapcsolat lett belőle.

A legnagyobb baj, hogy ha te nem így érzed a dolgokat, akkor elolvasod az üzenetem, értelmetlenül.

Ha viszont tényleg érdekel a megoldás (én nem azt adtam, csak saját tapasztalatot írtam le), remélem egy pillanatra megállítottalak és elgondolkodtattalak.

2011. ápr. 4. 14:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, értem mit írsz. Tényleg van benne valami, de azt nem szabad elfelejteni, hogy az ilyen egyéjszakások nem mindig érnek véget happy end-del. Neked szerencséd volt. Én meg ha bedőlök egy ilyennek, lefekszek vele, és kialakul valami a lelépés után én szívom meg. Mindennek két oldala van. A pillanatnyi hangulat dönt belemész-e.
2011. ápr. 4. 15:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Majd kakaót iszunk, legózunk meg TV-zünk egész nap. Naná, hogy ágyba akarunk csalni. A kérdés az, hányszor. Az pedig főként rajtad múlik.
2011. ápr. 4. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem pont a lényeget nem értetted.

Te megkívántad, Te elmész vele. Innentől lehet, hogy csak az egyikőtöknek jó, lehet, hogy még egyikőtöknek sem.

Ennek függvényében alakul a jövő.

De ott voltál és akartad.

Nincs olyan pasi, aki lekoppint, ha valami egetrengetőt hoztatok össze. Viszont úgy tuti nem is hozzátok össze, ha görcsölsz ilyeneken.

2011. ápr. 4. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
15.05 Nagy mosolyt csalt az arcomra: L.O.V.E. :)
2011. ápr. 4. 15:12
 7/11 Panda Péter ***** válasza:
egy komoly kapcsolatnak is szerves része a szex, ez a 21. század. már csak azt kell tudnod megkülönböztetni, hogy ki az, aki a szex mellett tényleg együtt szeretne veled lenni, és ki az, akinek csak az kell.
2011. ápr. 4. 15:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Én megértelek.Én már megszívtam.El se tudjátok képzelni mennyire.Nem bíztam senkiben és én is ezt láttam mindenkibe.Most jutottam oda,h van már 1 éve barátom kiben megbízok mert ő várt és egyből nem ugrottunk az ágyba hanem megismertük egymást és egyszer kapcsolat lett és utána szex.Szerintem ez a normális sorrend.
2011. ápr. 4. 16:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem a szex a baj. Hanem az, ha hülyét csinálnak belőlem. Nekem is fontos a testiség, de csak akkor, ha mindkét fél őszintén akarja. Persze nem lehet tudni, hogy lesz-e belőle komolyabb kapcsolat, viszont nálam nem pálya, ha direkt úgy indul neki a pasi, hogy ebből csak ágy lesz, semmi több.
2011. ápr. 4. 16:34
 10/11 Panda Péter ***** válasza:
hát akkor bele kell ásnod magad kicsit az emberi viselkedés rejtelmeibe, hátha ki tudod szűrni a szándékait az akciói/reakciói alapján. ez leginkább sok beszélgetéssel megy.
2011. ápr. 4. 17:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!