Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasiban a szoknyapecért látom?
Volt egy elég rossz tapasztalatom és azóta mindig azt hiszem, hogy a férfi csak szórakozik velem. Azt, hogy az udvarlás hamis és csak ágyba akar csalni.
Nem tudom megkülönböztetni a jót és a rosszat, már mindent negatívan látok. Hogy lehet megbizonyosodni, hogy tényleg komolyan gondolja valaki? Kezdeti ismerkedésnél persze.
Most biztos le fogtok pontozni.
Persze, hogy meg akar dugni. Így normális. Te nem akarsz majd vele szexelni talán?
Nem volt még egyéjszakás kapcsolatom, de szerintem ez a hozzáállásom miatt van. Mert bújtam ágyba úgy férfival, hogy alig tudtam róla valamit, de megkívántam. Ő is engem. Mivel én is ott voltam és akartam, nem toltam rá, hogy csak azért kellettem, hogy... hanem élveztem és olyan klasszul működött, hogy kapcsolat lett belőle.
A legnagyobb baj, hogy ha te nem így érzed a dolgokat, akkor elolvasod az üzenetem, értelmetlenül.
Ha viszont tényleg érdekel a megoldás (én nem azt adtam, csak saját tapasztalatot írtam le), remélem egy pillanatra megállítottalak és elgondolkodtattalak.
Szerintem pont a lényeget nem értetted.
Te megkívántad, Te elmész vele. Innentől lehet, hogy csak az egyikőtöknek jó, lehet, hogy még egyikőtöknek sem.
Ennek függvényében alakul a jövő.
De ott voltál és akartad.
Nincs olyan pasi, aki lekoppint, ha valami egetrengetőt hoztatok össze. Viszont úgy tuti nem is hozzátok össze, ha görcsölsz ilyeneken.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!