Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó az ilyesmi az ember életében? Nektek is volt hasonló?
Figyelt kérdés
lefeküdtem valakivel, akinek komoly barátnője van...de nincsenek olyan jól. és annyira megkivántuk egymást. már régóta úgy voltunk hogy láttuk egymáson hogy izgató hatással vagyunk egymás bioritmusára. :P és annyira jó volt.. de nem lehetünk nyilvánosan együtt, mert szétszednének a haverok :D s na... de nemtudom hogy most mit csináljak, barátnőm azt mondta hogy ez nem akkora bűn, és irigyel is, mert nagyon jóóó pasi. és ő miért nem kaphatja meg.. de nemtudom. kockázatos az iesmi.. mégis jó dolog... ti folytatnátok ezt a titkos románcot?2011. ápr. 4. 14:48
1/10 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Mióta ismeritek egymást?
2/10 anonim válasza:
Én sehogy.Ha el is hagyná érted a barátnőjét,én a helyedben óvatos lennék.Ha őt megcsalta veled,esélyes,hogy hozzád sem lenne hűséges.Kell neked az ilyesmi?És ha annyira rosszban lennének a barátnőjével,akkor elhagyná,és nem megcsalná.Általában ha egy srác már nem akar a barátnőjével lenni,nem húzza a dolgot.
21/L
3/10 anonim válasza:
Az én szememben az ilyen lány egy r*banc, a pasi meg egy utolsó gerinctelen féreg, hogy megcsalja a barátnőjét.
4/10 anonim válasza:
Az utolsóval értek egyet.
Plusz ha nincsenek olyan jól, akkor miért nem szakítanak?! Én ezt annyira nem vagyok képes megérteni.
Nem, nem folytatnám.
5/10 anonim válasza:
Riherongy.
Én sosem rondítanék bele más kapcsolatába, ha hullámvölgyben lennének, ha nem. Ez alapvető erkölcsi norma. Szerencséd, hogy nem ismersz.;)
6/10 A kérdező kommentje:
miert? ki vagy te?? :D
2011. ápr. 4. 17:12
7/10 A kérdező kommentje:
amugy nekem a tag nem kene mint barat... mert ha velem megcsalta tudom h velem is ez lenne, csak valahogy anyira jo volt, jo az agyban :D de mar 1000 eve nem voltam pasival s olyan jol esett.. :)
2011. ápr. 4. 17:13
8/10 anonim válasza:
Más kapcsolatába akkor sem rondítunk bele. Hiába alkalmi kapcsolat. Ennyi tisztesség és erkölcs lehetne benned.
9/10 anonim válasza:
Semmiképp ne folytasd! Rossz vége lesz
10/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Velem történt már ilyen. Szerelmes voltam, a barátnő külföldön élt és hitegetett mindenféle szépségekkel. Nagy balhé lett belőle, nem igazán beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!