Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobbal dolgozom, de balra ferdül?
Figyelt kérdés
az normális,h jobbal kézimunkázom, de balra hajlik? 20/F2011. ápr. 4. 14:28
1/10 anonim válasza:
Verj be mellé egy karót,az helyre teszi.
Vagy próbálj rá ballal,lehet helyre jön.
2/10 anonim válasza:
Nálam is így van.De már elkezdtem ballal csinálni.
4/10 szamo77d válasza:
Nem mindenkinek nyílegyenes a pénisze! De attól még min-
den feladatát el fogja tidni végezni. Ne idegeskedj, nincs
semmi baj. Neked ilyen, és ezzel már túl is beszéltük a témát!
5/10 anonim válasza:
Semmi gond. Láttad, hogy a vívók mit csinálnak a karddal két csörte között? Hát tessék.
6/10 A kérdező kommentje:
nade a kardozók jobbra hajlítják, hogy jobbra ferdüljön. én is jobbra hajlítom és balra ferdül
2011. ápr. 4. 15:19
7/10 anonim válasza:
nekem ugyanez van és ha belegondolsz logikus mert nem úgy vered hogy nyílegyenesen megy a kezed onnan hanem ugy hogy attól balra ferdül...én is ballal csinálom már áltlában:DD pár alkalom után ugyanolyan lesz kb(mmint az érzés nem pedig az 'állása')
8/10 anonim válasza:
Ez így logikus. Aki jobbal csinálja annak balra ferdül, aki ballal annak jobbra.:) Nincs ezzel semmi baj. Na meg nem is olyan látványos, max pár fokos az eltérés az egyenestől. :) Nekem legalábbis.
9/10 anonim válasza:
Nem verni kéne, hanem szerezni egy csajt...
10/10 A kérdező kommentje:
mér és egy csaj egyenesre tudja verni?
2011. ápr. 6. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!