Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos lányok mennyire bevállalósak? Lehet abból probléma egy kapcsolatban, ha a fiú extrémebb dolgokat szeretne a szexben?
Lehet kicsit hosszú lesz, bocsi :P
Szóval 24 éves fiú vagyok, elég „extrém” szexuális érdeklődéssel, elég sok mindent kipróbáltam már, amire egy átlagos ember még csak nem is gondol. Viszont lassan kezdem úgy érezni, hogy kellene nekem egy „hétköznapi” lány, egy komoly kapcsolat, ideje lenne felnőni :D Csak nem tudom, ezeket a lányok hogy fogadnák. Mert nekem a szexben ez a leszop-kinyalom-megdugom kombó (amit egy átlagos pár csinál) NAGYON kevés :S Most persze nem azt várom, hogy mindent tegyen meg amit akarok, nincs két olyan ember a földön, akinek szexben pont ugyanazok lennének az igényei, úgyhogy persze, kell alkalmazkodni. Csak az alkalmazkodás ne csak arról szóljon, hogy én leadom az igényeimet, hanem arról is, hogy esetleg ő kipróbál számára új dolgokat. Csak nem tudom, ez egy „hétköznapi” lánynál mennyire reális. Az elmúlt években főleg ilyen extrémebb dolgokra specializálódott helyeken ismerkedtem, úgyhogy nem nagyon van tapasztalatom az „átlagos” lányok terén (csak rájöttem, hogy ott hosszútávú kapcsolatot kialakítani lehetetlen). Volt egy számomra lelkileg elég fájdalmas történet is, talán ezért akarok most egy „normális” lányt. Tudom, hogy vannak bevállalósabb lányok, csak itt pl. azt látom, hogy sok lánynak már az is probléma, hogy leszopja a fiút, én meg nem igazán ehhez vagyok hozzászokva :D
Szóval a kérdésem: lányok, ha lenne egy olyan kapcsolatotok, ami jól működik (szeretitek egymást, stb, minden oké), akkor ez probléma lenne nektek? Hajlandóak lennétek új dolgokat kipróbálni egy fiú kedvéért? Mennyire reális, hogy nekem egy „átlagos” lánnyal valaha legyen kapcsolatom?
Hát én főleg az S/Mel kapcsolatos dolgokat szeretem. Igazából három dolog van amit SOHA nem akarok kipróbálni: kaki, crossdressing (ez az, amikor fiút csajnak öltöztetnek, vagy fordítva), meg a pelenkás cuccok. Ezen kívül minden érdekel :P Már persze ami törvényes, és nem okoz maradandó károsodást.
Amúgy nem azzal van a baj, tehát ha egy lány azt mondja, hogy nem akar análszexelni, akkor OK, elfogadom. Csak ne mondja mindenre azt, hogy nem, mert az úgy nekem nagyon kevés :(
Genetikailag nincs a lányokba bekódolva a szexuális igényük,"engedékenységük". Minden lánnyal, aki feltétlenül szeret és kíván el lehet jutni az általad megkívánt szintig, de csak hosszú idő után. Soha nem erőltetve. Ha ez nekik pozitív élményt jelent.
Alapvető a fokozatosság. De a legfontosabb a szerelem.
S/M? Bocsi, lehet, hogy maradi vagyok de nem tudom, hogy ez mit jelent! :$
(első válaszoló)
Az S/M az tudod az, amikor az egyik fél "uralkodik" a másikon. Biztos hallottál már ilyet :D Az ilyen domináns játékok is S/M játékok, persze nem mindig a nő a domináns fél.
És még egyszer kihangsúlyozom: JÁTÉKOK, amiket az ágyban lehet hagyni :P Csak azért hangsúlyozom ki, mert elég negatív a megítélése ezeknek :D
S/M szado-mazo.
Hát, azt azért csak bizonyos szintig.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!