Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan szeretitek jobban? Már előjáték közben elélvezni, vagy inkább később?
Én is ugyanúgy vagyok mint az előző.... (nagyon érzékeny)
De sajna egy nap csak egyre vagyok képes.....
Aki egy nap csak egyre képes ezt kifejtené? Volt barátnőm is állította magáról hogy ilyen, mégis más lányok engem néznek balféknek, hogy átvert, mert nem akart megbántani az igazsággal. Pedig volt, hogy másfél órán át csapattuk, de ő az elején elment én meg csak a végére nagy nehezen.
26 ff.
Én előjáték közben nem szeretek elmenni.
Utolsó: van ilyen. Én sem tudok 1-nél többször Irigylem azokat akik igen. :)
Nem hinném, hogy átvert. Mások vagyunk. Ez kb olyan mint: valaki el tud menni hüvelyi orgazmussal van aki csak csiklóssal, van aki egyikkel sem vagy mindkettővel.
én az előjátéknál szoktam elmenni. utána pedig rögtön úgy...:) de úgy nem megyek el, csaj jó érzés.
Amúgy meg énsem tudok elmenni többször... mármint én nem úgy mondom, pl egy nap alatt eltudok 2x is úgy hogy reggel, este. De órákon belül többször nem.
40 percnyi orgazmus? vagy mi?
Am nektek átlagba mennyi ideig tart az orgazmusotok? Nemet, Kort4 KÖszi! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!