Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem jová? Mivel pezsdithetném fel?
22éves lány vagyok inmár 10 honapja együtt vagyok egy pasival,hihetetlenül jol érzem magam vele,hiányzik ha nincs velem stb stb..de most nem ez a lényeg.
Az elmult egy honapban 3hétig beteg volt,teljesen megértettem..támogattam vártam rá..igy kicsit lecsökkentek a találkozok is.Igy legutobb mikor nálam volt iszonyatosan neki tutam esni,csontra kivántam minden porcikáját,imádok vele szexelni,szeretkezni,de sajnos agyban nem voltam ott:(agyaltam hogy fáradt,küszködik velem,vagy nem is akarja,nem kiván,igy teljesen nyomott volt köztünk a dolog..szeretném ezt kijavitani egy hatalmas szeretkezéssel.Srácok tanácsa jol jönne,minek örülnétek?A pasim imádja ha az orális részét..és nem nyalakodos tipus.olyan igazán határozott,picit tulzott,és kemény a szexben:)
köszönöm a tanácsot.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!