Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy negyvenes pasi igényli, hogy leszopják?
Figyelt kérdés
Ö sokszor kinyal engem, de nem tudom, hogy ő igényli-e, hogy én is leszopjam őt. 10 éve nem volt nővel, vagy már akkor is divat volt?
Félek, hogy meglepődne.. :Ss Vagy rosszul gondolom? ://
Hát te nem lehetsz 40 éves, mert nem tudod. Szerintem 30 éves se lehetsz, mert itt kérdezed meg. Papás mamás játék? Vagy rosszul gondolom?:)
2011. ápr. 4. 12:48
2/11 anonim válasza:
A szopás mindig "divat" volt, csak korábban nem beszéltek róla ennyit. Igényli biztos.
2011. ápr. 4. 12:53
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy meglepődne. De kellemesen.
2011. ápr. 4. 12:54
4/11 anonim válasza:
Feltételezem,ha szexeltek, akkor vagytok olyan jóban,hogy beszélgessetek is. Kérdezd meg tőle. Bár meglep, hogy eddig nem hozta szóba.
2011. ápr. 4. 12:54
5/11 anonim válasza:
Én megvagyok nélküle, de ez egyéntől függ. Ahogy előttem is írják, ezt vele kell tisztáznod.
2011. ápr. 4. 13:08
6/11 anonim válasza:
Ez nem "divat" kerdese, hanem a szexualis elet normalis resze. Szerinted aki tudja hogy kell nyalni az nem hallott meg a masik felerol?...
2011. ápr. 4. 13:22
7/11 anonim válasza:
Az "én pasim" kijelentette, hogy nem kell szopnom, mert ő soha nem fog nyalni.
Aztán úgy alakult, hogy előjáték során odatévedtem, rájöttem, hogy tudok mélytorkozni is, ráadásul élvezem.
Utána elárult, hogy tökre örül, csak kérni nem merte volna soha.
Visszagondolva az előző kapcsolataimra, ahol kinyaltak, ott el is várták fordítva, legalább a minimális szájjal kényeztetést.
Szóval kérdezz rá, és ha nem vállalja fel, hogy igényli, tegyél egy próbát, már amennyiben nem áll tőled távol a dolog.
2011. ápr. 4. 14:35
8/11 anonim válasza:
"vagy már akkor is divat volt? "
:D:D
Ne már. Szerinted a szopás XXI. századi találmány vagy mi?
2011. ápr. 4. 14:45
9/11 anonim válasza:
Nem divat, nem igény, nem szokás, hanem orális szex:)
2011. ápr. 4. 14:48
10/11 anonim válasza:
Én 42 éves vagyok, és nagyon tudom értékelni, hogy a barátnőm megteszi. Az exnejem nem tette meg csak nagyon ritkán. Szerintem egyáltalán nem lepődne meg, inkább értékelné. Viszont én inkább az előjáték részének tekinteném a dolgot, mintsem a lényeg helyett, de bevetheted esetleg menstruáció alatt, ha nem csináljátok olyankor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!