Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mennyire szeretitek a nyalást? Többi lent.

Figyelt kérdés
Most jöttem össze nemrég a barátnőmmel és azt mondta, hogy nem szereti a nyalást hogy ő eddig nem élvezte. Azt állítja hogy a nők többsége egyáltalán nem szereti csak nem mondják meg.És nem akarja a nyalást egyáltalán, hogy csináljam mert ő egyáltalán nem élvezi... szerintetek mi lehet a baj hogy eddig nem jól csinálták neki vagy tényleg nem is élvezi?próbálkozzak hogy hátha megtudom változtatni a véleményét? ti hogy vagytok ezzel?
2011. ápr. 3. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd meg, hogy az eddigi rossz tapasztalatai ellenére, hadd mutasd meg neki, mit tudsz... Ha meg nem tetszik neki, akkor megmondja, és nem csinálod többet.
2011. ápr. 3. 21:23
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Speciel én se szeretem. Nagyon szeretem a szemkontaktust,és valljuk be akkor nincs igazán :D
2011. ápr. 3. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
hát na pont ugyanez volt az exemmel... ugyanezt mondta
2011. ápr. 3. 21:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Na jó csajok, de megpuszilni azért meglehet?
2011. ápr. 3. 21:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, egyénfüggő. Lehet ő csak tényleg azért nem szereti, mert rosszul csinálták. De van olyan is akit ez nem hoz lázba.
2011. ápr. 3. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:
A két legutóbbi barátnőm imádta ha nyaltam őket. Kérték is rendszeresen.
2011. ápr. 3. 22:00
 7/13 A kérdező kommentje:
hát igen mikor mondta pislogtam mint béka a kocsonyába, hogy hallani se akar róla de belement, hogy kipróbáljuk...hát kiváncsi leszek a véleményére
2011. ápr. 3. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:

[link] Ha ezt elolvasod, és alkalmazod is, tuti hogy a csajodat magadhoz láncolod. Meg fogja szeretni egy életre, és hálás lesz NEKED ezért!

A lényeg az hogy élvezettel csináld, és ne görcsösen, vagy ne az járjon a fejedben h megfelelj neki, hanem élvezd amit csinálsz és akkor nem ronthatod el ;) SOk sikert!

2011. ápr. 3. 22:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a linket :)
2011. ápr. 3. 22:20
 10/13 anonim ***** válasza:

én nagyon nem szeretem...

és engem spec. zavar, hogy állandóan azzal jönnek, hogy "de én sokkal jobban csinálom" meg "majd én megmutatom" ... aztán meg játszhatja meg az ember lánya az orgazmust, hogy végre szabaduljon... :)

de azért rendes vagy, hogy izgulsz a dolog miatt... de talán kicsit túlreagálod...

22 l

2011. ápr. 3. 22:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!