Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 4 hónapja pettingelünk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónapja pettingelünk a barátommal, de még csak 2 újjat engedek, nagyon fáj ha már hárommal csinálja. Lesz probléma a szexben?

Figyelt kérdés
16/L (szűz)
2009. febr. 27. 15:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem
2009. febr. 27. 15:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyénfüggő! Én már szültem két gyereket, de nekem is sok a 2 ujj. Illetve... nem is a 2 ujj, mert egy fütyi lehet vastagabb is.... talán inkább nem csúszik eléggé. Ha nem eléggé csúszós, akkor azért fájhat a bejáratnál, mert kidörzsöli a bőrt. Idővel majd tágulsz egy picit, vagy mittudomén, lehet, hogy hülyeségeket beszélek....

A techinkája is fontos, milyen szögben tartja az ujjait.... szóval ettől még nem lesz probléma a szexben, ha pedig meg meritek beszélni, mersz neki szólni, hogy picit más szügből próbálkozzon, nem lesz gond.

2009. febr. 27. 15:45
 3/13 anonim válasza:

A sex jobb az ujjazásnál.Az első pár alkalom fájni fog,de élvezetes lehet,ha a párod gyengéd veled,de a legfontosabb a kölcsönös szeretet!!!

19/L.

2009. febr. 27. 15:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Fontos az hogy rendesen izgasson föl! Ismétlem az előttem szólót, ha nem vagy elég nedves, elég síkos, abból nem fog jó kisülni! Erre akkor is nagyon figyeljetek amikor elkezditek élesben a szexet, mert ha úgy rakja be hogy nem vagy kellő képpen felizgulva valószínűleg fájni fog és az olyan emléket hagy benned amitől később talán nem is fogok annyira kívánni a szexet! Sok sikert!
2009. febr. 27. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz,a lényeg h legyél elég nedves. Egyébként teljesen más 2vagy 3 ujj,mint egy pénisz. Sokkal puhább és kellemesebb,és például az ujjhegye vagy a körme se szúr, szóval sztem nem lesz gond a szexben.
2009. febr. 27. 16:31
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

2 ujj elég nem? El tudsz menni, élvezed van orgazmusod?

Ja igen, akkor minek a 3. ujj, ha fáj? Attól hogy a faszid látott egy poreszt, amin öklözték a csajt ezt még nem kell kipróbálni rajtad.

A kérdésedre a válasz: Nem lesz problémád, sőt a faszid örülni fog majd a jó kis szűk punidnak!

2009. febr. 27. 16:44
 7/13 anonim ***** válasza:

ATTOL HOGY NEM MENT BE 3 UJJ ATTOL MÉG NEM BIZTOS HOGY SZÜK A PUNCIJA MERT AZ AKTUS KÖZBE TÁGULNI FOG ÉS BÖVEN ELÉG KÉT UJJ AZTÁN A PÉNISZ MAJD CSINÁL MAGÁNAK HEJET

ÉLVEZNI FOGOD

2009. febr. 27. 19:15
 8/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) de attól még az első fájni fog,nem??
2009. febr. 27. 19:56
 9/13 anonim válasza:
egyénfüggő h fájni fog e az első.. Nekem fájt nagyon, meg véreztem is.. de lehet h épp te nemfogsz nemis fog fájni.. :)vagyéppen csak egy picit. de sztem élvezni az elsőt még nemfogod.
2009. febr. 27. 21:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Én úgy vesztettem el a szüzességemet h nem volt előtte semmilyen újjazás(bevallom nekem vhogy az nem jön be). Előjáték és szex. Nekem személy szerint eléggé fájt, valószínűleg azért mert nem voltam kitágulva, de így szebbek az emlékeim:)

Viszont van egy b.nőm akit előtte újjaztak meg minden, és neki is nagyon fájt a szex! Lehet h neked is kellemetlen lesz egy kicsit, lényeg h ne görcsölj majd rá a dologra!

2009. febr. 27. 22:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!