Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar tőlem semmit a barátom szex terén?
Figyelt kérdés
Volt hogy már neki ezt szóvá tettem hogy mindig őt kell kielégíteni de ő azt mondta akkor hogy én is nyugodtan szóljak neki bármit szeretnék.Eltelt 2 hét és azóta sincs semmi de még őt sem kell már kielégíteni.2011. ápr. 3. 17:36
1/8 anonim válasza:
ha nem szóltál mi kell neki akkor mit vársz?
2/8 anonim válasza:
Dugás helyett olvassatok fel egymásnak verseket.:D
4/8 A kérdező kommentje:
Most mi van?? Eddig úgy volt hogy még szólnom sem kellet neki csak amit akart épp velem csinálni orálisan kielégíteni hasonlók azt megtette. Most meg mikor szóltam azért hogy miért nincs már ilyen akkor hirtelen már őt sem kell kielégíteni.Ti ezt értitek?? mert én nem.Pedig nem haragudott meg és szépen kérdeztem meg tőle.:S
2011. ápr. 3. 17:45
6/8 anonim válasza:
13.04-es!
Hát azt szeretne nem érted?
Szegénykém, lehet már elcsitult a vágya. Mondjuk nálunk 2 éve dúl a láv, és mégis az elején sok szex volt, most már heti 2-re csitult és míg én még mindig szájjal is kényeztetem nagyon sokszor, őneki néha viccesen meg kell jegyeznem hogy "kényeztethetne kicsit" és még van hogy akkor se vágja a dolgot, kézzel áll neki, és én nekem kell megint szólnom hogy nem így gondoltam... :)
De ettől még imádjuk egymást és kívánjuk egymást, csak a 3 műszak szed szét minket.
Nem értem a barátodat...
7/8 A kérdező kommentje:
mit tegyek ??
2011. ápr. 7. 14:30
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy túl stresszes időszaka van pl. az iskola miatt vagy kialvatlan, fáradt és nem kívánja és nem is veletek van a baj.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!