Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyi orgazmust szeretnék elérni. Tegnap megujjazott a barátom és többször is éreztem hogy egy hajszál kell már csak de nem jött össze? Mit tanácsolnátok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 16:29
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki velem és garantált az orgazmus.
2/4 anonim válasza:
PRÓBÁLKOZZATOK! Sok olyan Nő/lány van akinek csak hosszú idő múltán sikerül ezt elérni. Szexnél pedig próbálkozzatok több pozícióval. Ahogyan Te is írtad "többször is éreztem, hogy egy hajszál kell már csak" ilyenkor ne hagyja abba a párod, mondjad neki, hogy gyorsabban stb.... vagy izgassa közben a csiklódat is.
3/4 anonim válasza:
Mikor már majdnem elmész akkor izgasd a csiklód mellé!
4/4 Evilkiller válasza:
A nők általában jobban preferálják a dolgok érzelmi részét, mint a tiszta szexualitást!
A nemi izgatás (ujjazás, szeretkezés, stb.) közben adj arra is többet!
Nekünk működik! A párom is könnyebben jut el az orgazmusig, és én is jobban élvezem a szeretkezést!
Persze ez csak akor hatásos, ha tényleg szeretitek egymást!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!