Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen sûrûn szexelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sûrûn szexeltek a pàrotokkal?

Figyelt kérdés

Néha kicsit motivàlatlannak érzem magam, pedig tudom, hogy a pàrom szinte mindennap kaphatò lenne rà, de valahogy nem jôn ôssze akkor sem tôbb heti egynél... Pedig az elején ez nem ìgy volt.. az érzelmeink mostanra màr sokkal erôsebbek, màr eljegyeztûk egymàst, de valahogy a szex megritkult... Amikor meg szexelûnk, akkor szidom magam, hogy fenének nem csinàljuk ezt gyakrabban...?

Ne ìrjàtok csak azt, hogy szexeljetek tôbbet, inkàbb arra vagyok kìvàncsi, hogy amikor nem érzitek magatokat olyan kedvetekben, akkor ezt mivel lehet àtfordìtani? Szexfilmet nem nézek, nem nézûnk, hànynom kell tôle, bàrmi egyéb? Ja és aki tràgàrkodik azt lepontozom, pedig utàlom megtenni, szòval légyszi normàlisan, a kérdésem is az! :) Elôre is kôszi

2011. ápr. 3. 14:01
 1/9 anonim válasza:
100%
Hetente kétszer kb. Bár ha rajtam múlna legalább kétszer ennyiszer.
2011. ápr. 3. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, szerintem akkor kell csinálni, ha megvan hozzá spontán módon a kedv, ha úgymond mesterségesen akarjátok magatokat hangulatba hozni a dologhoz, akkor az úgy nem az igazi......meg hát néha a kevesebb több, tehát nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség ;) szerintem...... ;)
2011. ápr. 3. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi sokszor együtt fürdünk..

Ha pedig nekem van hozzá kedvem, neki pedig nincs, akkor csak előveszek egy krémet és megkérem, hogy masszírozzon meg..és levetközöm. Ilyenkor mindig én nyerek:)

Ha nekem nincs kedvem és neki van, akkor ő általában addig csókolgat, simogat, míg hozzá nem kezdünk.

Heti egy este nincs tévé..csak gyertya és zene..

Ilyenek:)

2011. ápr. 3. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Csoda, hogy meg csak az eljegyzesnel tartotok, es mar csak heti egyszer van. Mi lesz kesobb?

Gondolkozzal, miert nem akarod tobbet? Faradt vagy, a legkor nem meg felelo, visszatartod magad valamiben/valamiert, nincs onbizalmad?

Maskepp is lehet szseretkezni, nem feltetlenul csak szexxel. Elojatek, kielegites meg lehet szex nelkul is.

2011. ápr. 3. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Napi 3-4volt az elején,ritkult heti 3-4re aztán havi 3-4re mostmár a havi 1nél vagyunk de a kapcsolatunk nem romlott meg nem volt félrelépés,eljegyeztük egymást...nem minden a szex és nem a mennyiség hanem a minőség számít..ja és még anyit,hogy sokat dolgozuk tehát fáradtak vagyunk így örülünk ha kicsit összebujhatunk és ugy aludhatunk :-)
2011. ápr. 3. 14:18
 6/9 anonim válasza:

Mi átlagosan heti 3-4 alkalommal szexelünk a férjemmel.

Mióta megszületett a kislányunk, azóta sajnos nem úgy van, hogy akkor és ott, ahol épp megkívánjuk egymást, így kicsit macerásabb. Mondjuk még csak 5 hetes a picúr, de 2 hetes kora óta szexelünk. (Nem konkrét behatolással, úgy csak néhány napja.) Néha baromi fáradtak vagyunk mindketten, de akkor is összebújunk. Oldja a feszültséget, és feltölt energiával. :)

Mondjuk nekem ha nincs kedvem, akkor az is elég, ha a férjem kicsit "erőszakosabb", és előveszi... Onnantól kezdve végem van! :D

De amúgy ha amúgy jó a szex, és szidod magad, hogy miért nem csináljátok gyakrabban, akkor szerintem néha engedj a párodnak akkor is, ha nem nagyon vagy hangulatban. Nálam igaz a mondás: evés közben jön meg az étvágy. :D

2011. ápr. 3. 14:18
 7/9 anonim válasza:

Nem minden nőre hatnak a felnőtt filmek, mert általában náluk a szexnél fontos az érzelem.

Esetleg változtassatok helyszínt, akár lakáson belül is, kicsit zökkenjetek ki a monotonitásból.

Lehet az is felpezsdítene téged kicsit, ha elmennétek pár napra valahova.

Én egyébként jártam ebben a cipőben, aminek az lett a vége, hogy rájöttem, az akkori vőlegényem bármennyire is kielégített, akkor is unalmas volt.Öt év után meg is csalt, amit nem bánok, mert sok mindenre rádöbbentett.

Nem törvényszerű, hogy ez minden esetben így van, csak példának írtam.

2011. ápr. 3. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
van ilyen "párterápia" vagy mi,hogy egy hónapig minden nap kell szexelni,akkor is ha nincs kedved.
2011. ápr. 3. 15:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok, kôszi mindenkinek a vàlaszt és azt is hogy sok dologra ràvilàgìtottatok, mint példàul a minôségre :) Na azzal nincs baj, egy ici picit sem.. csak a mennyiséggel és ha tényleg ennyire klappol minden akkor persze, hogy tôbbet szeretne az ember...

Amùgy beszéltûnk is errôl, neki néha nehéz az, hogy tele van a feje a napi dolgokkal, nàlam meg az a "kifogàs" hogy estére elfàradok, sokszor csak beesek az àgyba... Mindketten imàdjuk egymàst, csak tényleg ùgy jôn ki a dolog legtôbbszôr, hogy vasàrnapra jut "bôven" hétkôzben megmajdhogynem semmi... Szòval még mindig passz, hogy ezeken hogyan lehetne hosszùtàvon vàltoztatni...

2011. ápr. 3. 15:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!