Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nyelvpiercingel megy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nyelvpiercingel megy nektek a szpás?

Figyelt kérdés

csak mert szeretnék csináltatni

miylen hátrányai vannak?

2011. ápr. 3. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
jóhogy még jobb is
2011. ápr. 3. 12:41
 2/9 A kérdező kommentje:
de miért? kifejtenéd? nem fáj a pasinak?
2011. ápr. 3. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:

én pasi vagyok, én is akarok csináltatni, persze nem a jó szopás miatt...:D (bár ha azt nézzük a nyelvel való ingerlése a női nemi szervnek, funkcióját tekintve azonos a szopással, én mégis inkább nyalásnak hívom :D)

Ink engem a smárolásos része izgat, milyen lehet ezzel smacizni a csajt....

engem is érdekelne, előnye hátránya, higiéniailag mennyire lehet tisztán tartani, mennyire kellemetlen az első hét?..stb

2011. ápr. 3. 12:56
 4/9 A kérdező kommentje:

hát figylej, több nyelvpirszibges pasim volt, nem éreztem eddig náluk hogy lenne.

orálisnál nekem jó volt, csak a kérdés hogy vajon nekik is jó e fordított helyzetben...

2011. ápr. 3. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:
azt te se hiszed el, hogy smacizásnál nem érezted, hogy van piercingje..., meg orálnál se...????
2011. ápr. 3. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:

írtam hogy orálnál jó volt!!

és ha én smacizásnál nem éreztem akkor mi van? képzeld így volt

2011. ápr. 3. 13:22
 7/9 nielindi ***** válasza:

5 éve van nyelvpiercingem, eddig egyik barátom sem panaszkodott, sőt!!

ha nem tudsz sz0pni, piercinggel sem leszel jo, ha jol csinálod, ad még egy kis plusszt.

hátrányt nem tudok mondani.

ha megcsináltatod, akkor kerülnöd kell a tejtermékeket egy ideig, de a piercinges csávo elmond mindent. én már másnap rántotthust ettem rizzsel, nekem nem volt vele problémám egyáltalán, nem is fáj, mikor szúrták. kicsit feldagadt a nyelvem, de a beszédben sem akadályozott. de mindenki más. könnyű tisztántartani. kiszeded, megtisztitod esetleg ecetben áztatod pár percet a fogkő miatt.

2011. ápr. 3. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:

smacinál nem érezted?

ez akkor is hihetetlen számomra, mert én smároltam már nyelvpc-s csajjal, és marhára bejött a dolog...

2011. ápr. 3. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem 1 éve van nyelvpiercingem, jó nagyon,a barátom szereti :)

De nekem az első hétbe nagyon feldagadt meg ugye a piercinges nem kezdő piercinget rakott bele és így rá is dagadt meg egy hétig csak bébiételen éltem szóval nekem meg ilyen volt, amúgy a tisztításával nincs semmi gond én ilyen corsodil szájöblögetővel szoktam megtisztítani meg kivenni és akkor azzal átöblíteni a számat:)

Jah de azt tudnod kell hogy van amelyik fiú kimondottan nem szereti a nyelv piercinget :/

2011. ápr. 5. 16:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!