Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a farokgyűrűről?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a farokgyűrűről? Jó? Próbáltátok már? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szeretném a párommal kipróbálni de meglepném vele nem tud róla.hogy én szeretném, és kíváncsi vagyok a tapasztalatokra,véleményetekre.
2011. ápr. 3. 12:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
nemis halottam még farokgyűrűről!
2011. ápr. 3. 12:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Drágám akkor írd be a google-ba vagy menj el egy szexshop-ba ott lehet kapni meg esetleg a rossmanba-n is már láttam ott is..
2011. ápr. 3. 12:05
 3/14 A kérdező kommentje:
Itt egy kis leírás csakhogy eltud képzelni mi is ez:pénisz gyűrűk erekcióra és csilkó izgatásra valók. A rezgő péniszgyűrű lényege, hogy a gyűrűt a férfi farkára kell felhúzni úgy, hogy a rezgős kis fej a fiú hasa felől legyen. Misszionárius pózban, de méginkább úgy hogy a nő van felül és természetesen a szereplők egymással szemben. Így a vibráló fej eléri a csiklót közösülés közben és a pasi pénisze is kellemesen érzi magát. Használata figyelmet igényel, és nem igazán a dögönyözés kiegészítője. Ha szeretünk finom aligmozgásokkal kámaszutramód elmerülni a másikban akkor ez a gyengéd rezgés közöttünk nagyon szórakoztató lesz. A farokgyűrű a vonakodó párokat képes meggyőzni arról, hogy a vibrátor egyszerre szolgálhatja mindkét fél örömét.
2011. ápr. 3. 12:07
 4/14 A kérdező kommentje:
itt egy fajtája: [link]
2011. ápr. 3. 12:09
 5/14 A kérdező kommentje:
Végülis én kérdeztem de én írok és linkelek be róla,mondjuk nem értem aki nem is halott ilyenről minek ír be valamit is
2011. ápr. 3. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Egyet értek veled.Miért nem tud az olyan elszámolni 20 ig mielőtt ír valamit.Szánalom...

Amúgy két fajta reakció lehet

1 jajj ,de jó próbáljuk ki még nem volt soha itt az alkalom.

2. basszus nem vagyok elég jó? Neki kell játék ,hogy jobb legyen?

Te ismered a párod te tudod ,hogy hogyan reagál.

A legjobbakat kívánom!

2011. ápr. 3. 12:15
 7/14 A kérdező kommentje:
szerintem jól esne neki hogy meglepem és egy kis változatoságot hozok a kapcsolatba
2011. ápr. 3. 12:18
 8/14 A kérdező kommentje:
amúgy teljesen megvagyok elégedve a teljesítményével,de egy kis változatosság nem árt :-) csak nehogy rosszul süljön el :P
2011. ápr. 3. 12:20
 9/14 anonim ***** válasza:
én már tettem fel magamra ! de a párom elött sohs nem mertem használni ! szoval csak úgy farok verésemnél használtam magam öröm szerzésére ! de nem tudom nem egy n agy szám !
2011. ápr. 3. 12:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Lehet neked nem jött be de a pároddal ketten használva lehet,hogy bejött volna nem?De azért köszi,hogy írtál :-)
2011. ápr. 3. 12:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!