Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A mai fiatalok kb hány %-énak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalok kb hány %-énak volt már egyéjszakás kalandja?

Figyelt kérdés

Kíváncsiság. Annyi ilyet látok magam körül, hogy meglepődtem, ez ilyen általános dolog lenne? Korábban úgy gondoltam, az ilyen egyéjszakás kalandokban résztvevőket hívják k***nak meg egyebek, de már azt látom hogy a tök normális ismerőseimnél is gyakori. Ez most nem kritika, csak engem olyan szellemben neveltek hogy nekem eszembe se jutna ilyen, de látom hogy már elfogadott dolognak számít a fiatalok körében, ezért tartom érdekesnek.

Neked volt már részed egyéjszakás kalandban? (szűkítsük le a kérdést konkréten szexre - buliban, buli után hazamenve aztán utána reggeltől nem folytatva a "kapcsolatot", ismerőssel megbeszélt egyszeri szex, stb...)

Mennyire általános ez manapság, szerinted mondjuk a 25 év alatti fiatalok közül hányan próbálták már ki?

2011. ápr. 3. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sose volt, és nem is lesz. Megcsókolni se bírnék olyan embert, akibe nem vagyok szerelmes, nemhogy lefeküdni vele... Nem értem, mit lehet élvezni abban, ha nem a szerelmeddel szeretkezel, mikor az egésznek a lényege a szerelem... Nah mindegy, ez az én véleményem. Dehogy a statisztikákra kicsit rácáfoljak, én egyetlen olyan lányt ismerek az ismertségi körömből, aki bele szokott menni egyéjszakás kalandokba, és mondjuk ismerek összesen 50 lányt annyira, hogy tudjam róla, hogy, volt e ilyen kalandja. Ez ugye 2%... Fiúknál hasonló a helyzet, egy olyat ismerek, aki volt már benne egyéjszakásban... Úgyhogy szerencsére én nem tapasztalok ilyet a környezetemben, azonban a fiatalabbaktól (16-17 évesek) hallottam már durva sztorikat :/

20/L

2011. ápr. 3. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Elég gyakori szerintem mindkét félnél
2011. ápr. 3. 12:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok, soha nem volt és nem is lesz egyéjszakás kalandom. Nem az, hogy elítélem az ilyen embereket, mert valakinek a személyiségét nem ez alapján ítélem meg, mert ez nyilván nem téma, és kb ez lenne a helyes magatartás is, ha valaki ilyenbe belemegy, legalább ne híresztelje. Ha valaki viszont ezzel dicsekszik, vagy ettől érzi magát tökös gyereknek/menő csajnak, én megmondom neki, az én szememben meg nem több mint egy erkölcsi nulla, a prostik szexelnek érzelem nélkül... Tehát én nem örülnék, és nem fogadnám el, ha olyan férfivel hozna össze a sors, aki nem veti meg az egy
2011. ápr. 3. 12:33
 14/18 anonim ***** válasza:
fiu létemre engem úgy neveltek , keressek egy igazit veszen a szüzessségem , majd legyen házasság , gyerek , .... ! hát nekem is furcsa ez az egy éjszakás kalan d ! Nem is volt részem benne ! Most már sajnos ! most úgy vagyok vele nem kivánom már a szexet !
2011. ápr. 3. 12:33
 15/18 anonim ***** válasza:

véletlen elküldtem :D

nah a vége annyi, hogy aki nem veti meg az egyéjszakás örömöket.

2011. ápr. 3. 12:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehetett volna benne részem,félig meddig volt is,csak csókoloztunk tipi-tapi és én azt mondtam elég erre nincs szükségem mert többre tartom magam egy "betesz kivesz viszlátnál"...ezt az illetőnek is megmondtam és otthagytam én nem is bánom és nem vágyom egyéjjszakás kalandra.
2011. ápr. 3. 12:36
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem sem volt,de ha kölcsönös vonzódás megvan akkor lehetne 21f
2011. ápr. 3. 17:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt, sosem lesz, igénytelenségnek és gyengeségnek tartom. Az a szükséglet-duma meg csak ócska kifogás.

Mindösszesen egyetlenegy ismerősömről tudom, hogy valaha ilyet csinált, de már megbánta és leszokott róla. A többi barátom pedig biztos, hogy nem csinál/t ilyet. A random osztálytársak meg nem érdekelnek :D

19/F

2011. ápr. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!