Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek számit hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek számit hogy egy fiú legyen jó testes, izmos? Esetleg legyen jó eres pénisze?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a kinézet számít elsősorban, és nem fontos az sem, hogy izmos legyen, sőt a mackós testalkat a legjobb. A farkáról meg annyit, hogy nem érdekel sem a mérete, sem a kinézete. Ha valakit szeretek, akkor önmagáért, és nem a farkáért. 15/L
2011. ápr. 3. 10:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Persze, a felkarja pedig legyen olyan eres gyúrás után, mint a f@sza...

Nem, nem kell izmosnak lennie, csak nézzen ki ápoltnak. Én leginkább az enyhén szálkás, vagy vékony srácokat kedvelem külsőre.

2011. ápr. 3. 10:19
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Persze hogy számít, véznákkal szóba se állok. Ki fogja megvédeni a majdani családot? Ki fogja az emberi tartást nevelni a gyerekeknek? Ki fog munkával eltartani minket, és parancsolni nekünk? Én, a nő? Mégis hogy képzeled?
2011. ápr. 3. 10:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy. Ha megismerkedek valakivel és kiderül,hogy passzolunk valamennyire akkor nem fog számítani. Na meg azt honnan tudjam, hogy milyen a pénisze elsőre?oO Mikor még csak ismerkedő fázisban vagyunk...Nem látok bele a gatyájába, vagy nem kérem meg, hogy húzza le, és ha nem túl eres akkor meg többet nem beszélek vele..:D Ez nem így működik. A nagyon izmos pasikat sem szeretem, viszont, ha van egy kis izom az nem baj csak ne vigye túlzásba.
2011. ápr. 3. 10:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne durván legyen izmos, de ne is legyen vézna, olyan középkategória jön be nekem.

Az eres pénisz nem tetszik, de ha páromnak olyan lenne, talán el tudnám viselni.

2011. ápr. 3. 10:28
 6/11 anonim ***** válasza:
háát a külső elragad a belső megtart és a sex öszeláncol. :) szóval a külső is számít lényegében :) legyen jó teste.. :) egyépként ha beleszeretek valakibe akkor nem a farkáékrt szeretemmeg szal mind1 hogy kicsi vagy nagy eres vagy nem... :D
2011. ápr. 3. 10:47
 7/11 Juhász Bettina válasza:
100%
Hát az én volt pasim testépítő, és már 8 éve csinálja. Az biztos, hogy nagyon jó a teste.. de a péniszének nem feltétlenül kell eresnek lennie. De a teste azért legyen jó. ;-))
2011. ápr. 3. 10:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Éljen a felszínes világ! Alig várom 2012-t amikor a nők majd majd mérőszalaggal meg kérdőívvel jönnek randira.
2011. ápr. 3. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem jön be a nagyon izmos pali..és amúgyis az ilyen testépítő féléknek kicsi szerszámuk van, mert összemegy...:D
2011. ápr. 3. 12:20
 10/11 Juhász Bettina válasza:
Ez kamu ez a "kicsi szerszám".... hát az én pasimnak egyátalán nem kicsi...ugyhogy ez csak habi!!!!!
2011. ápr. 3. 20:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!