Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket zavarna? Lányok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna? Lányok és fiúk is írhatnak! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akit nagyon szeretek, de nagyon zavar hogy előttem 3 sráccal is lefeküdt. én még szűz vagyok, volt pár kapcsolatom, de annyira nem hajtott hogy azonnal elveszítsem. amikor elmondtam neki hogy ez zavar engem, akkor még ő bántódott meg, hogy én azt hiszem hogy ő egy kurv@, stb. pedig ilyenre még csak nem is utaltam. annyit mondtam hogy nekem rosszul esik.

lehet hogy én voltam a bunkó? de szerintem azért engem is meg lehet érteni, ha például a megbántódás helyett azt mondta volna nekem hogy most én vagyok neki a legfontosabb, vagy valami, akkor biztos könnyebb lenne, de így még mindig rosszul érzem magam hogy nem én leszek neki az első... szerintetek? (bocs hogy hosszú lett)

2011. ápr. 3. 09:54
 1/9 nielindi ***** válasza:
100%

ezt magadban kell lerendezned. mindenkinek van multja...

most veled van, tehát te vagy neki a legfontosabb. ezek visszacsinálhatatlan dolgok. ha ezen nem tudsz tuljutni, sajnállak.

2011. ápr. 3. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A helyében én is megsértődtem volna. Változtatni nem tud rajta, te pedig ezek szerint őt nem fogadod el ezzel együtt. Ez van, ha nem tudsz ezzel együtt élni, keress olyat, akinek te vagy az első, ha pedig szereted, fogadd el ezzel együtt.

Ha pedig azt akarod hallani, hogy te vagy neki a legfontosabb, akkor ezt mondd. Nem csak a pasik, a lányok sem gondolatolvasók.

2011. ápr. 3. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, bunkó dolog felemlegetni az előéletét, pláne, hogy azért ez szerintem sok minden, de nem kurv@s. És ha szerelmes volt abba a három srácba? Csak éppen szétmentek képesőbb. Most ő honnan tudhatta volna, hogy majd jössz te, és hogyan tartogassa magát?

Ez van. Sőt, szólok, hogy később még inkább ez lesz. Sőt, egy bizonyos kor után már egyre kevesebb olyan lány van, aki nem csak, hogy már nem szűz, de már egy (vagy kettő) házasságon is túl van, sőt, lehet van gyereke is.

Te meg ahelyett, hogy felemlegeted, elfogadod, hogy hát ez volt vele. Ha szakítotok, és esetleg egy szűz lánnyal jössz össze, akkor neked hogyan esne, ha a csaj közölné, hogy nagyon zavarja, hogy ezzel a lánnyal (akibe gyanítom szerelmes vagy), lefeküdtél?

Szóval, szerintem nem volt szép. Mindenkinek van egy első egyszer. Azért meglehetősen ritka (meg szerény véleményem szerint nem is jó) dolog, ha mind a két ember szűz. Ha az egyik bénázik, a másik tud rajta segíteni. Viszont, ha mind a ketten bénáznak, és mindezek tetejébe azt hiszik, az a jó, hát, az kellemetlen. (Persze, ez nem törvényszerű, de hallottam már ilyenről sajnos).

Örülj neki, hogy téged szeret (hiszen valamiért veled van) és ne akard a múltját kitörölni, vagy elbitorolni. Ez is hozzá tartozik, és a múltját is szeretni (de legalábbis elviselni) kell. Ez egy ilyen dolog.

De miért érzed magad rosszul? Vagy te is olyan pasi vagy, aki csak szűzlánnyal? :) Nem baj az ám, ha a lány már ismeri, és tudja mit akar. Sőt, inkább szerintem csak előny. Neked is, neki meg végképp.

2011. ápr. 3. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy faszok vagytok mindketten és nem tudtok mindent kimondani, amire gondoltok, ezáltal a másik félreértheti azt amire gondoltok.
2011. ápr. 3. 10:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én nem akarom kitörölni belőle a múltját, sőt... el is fogadom, én is gondoltam hogy nem lehet mindenki szűz, de azért nem mondom hogy nem örültem volna ha esetleg ő is az, eddig minden barátnőm szűz volt, lehet ez is benne van abban hogy nem tetszik ez a helyzet, de a lányt szeretem, és emiatt biztos nem fogom elhagyni.
2011. ápr. 3. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod elveszíteni,akkor a múltjával qrvagyorsan hagyd békén.Mindenkinek megvan a maga bejárt kis útja.Neked is.Ő sem b@szogat vele, gondolom én.Hagyd békén és ne a múltja legyen a legnagyobb gondod.
2011. ápr. 3. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:
A legjobb módszer az, ha nem feszegetitek a múltat. Nagy igazság: amiről nem tudunk az nem fáj.
2011. ápr. 3. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek. Az első barátnőmmel nekem is ugyan ez volt, és én sem tudtam rajta túltenni magam. Aztán összejöttem egy szűz lánnal, és azóta leszarom, hogy az előzőt hányan k.urták meg azóta.
2011. ápr. 3. 15:41
 9/9 Varjú Eleonóra válasza:

Hat a parommal nem elsok voltunk egymasnak, es mindekettonket zavar a masik "eloelete"...

nem lehet visszacsinalni persze... de az is rossz lett volna, ha mindketten szuzek vagyunk, mert akkor tenyleg ket tapasztalatlan benazasa lenne meg most is a szexualis eletunk :D

egyetertek: amirol nem tudunk, az nem faj ;)

2011. ápr. 8. 10:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!