Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek is gusztust...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek is gusztustalan a puncinyalás?

Figyelt kérdés

A barátnöm szerint(aki még szüz)picit gusztustalan a puncinyalás :)

volt még valaki ilyen helyzetbe,hogy annak tartotta,aztán megszerette?

2011. ápr. 3. 07:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Woody Allent kérdezték egyszer: "Ön szerint malacság a szex?" "Ha jól csinálják, akkor igen."

Semmivel sem gusztustalanabb, mint maga a du..gás, b.szás, ke.félés, amikor minden cuppog, nyögnek, két nemiszerv dugattyúzik, és a többi. :)

2011. ápr. 3. 07:52
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
ameddig szűz voltam, én is ugyanigy gondoltam, de én a szopásrol is ugyanezt gondoltam, miután kiprobáltam teljesen megszerettem: )
2011. ápr. 3. 07:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Idővel a barátnőd felülvizsgálja majd ezt a véleményét.
2011. ápr. 3. 07:53
 4/14 anonim ***** válasza:

:)))

Hehehe...

Nekem a férjem gondolta ugyanezt a sz.pásról, aztán kipróbálta.

Azóta szerintem nem tudná elképzelni orálszex nélkül az életét.

2011. ápr. 3. 08:03
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
Gusztustalannak tartom. Woody Allen pedig egy perverz alak volt.
2011. ápr. 3. 08:05
 6/14 Antihater ***** válasza:

A barátnőidben nem mindig bízhatsz meg szexuális tanácsok körében. Itt egy kis példatörténet:

A lányok beszélgettek egymás közt a szopásról és egyikük nagyon ellene volt, hogy fúj de gusztustalan, hogy ő soha stb, stb... Volt ennek a lánynak egy barátja, akit összevissza csalt, és ő tudott erről. Megkérdeztük, hogy akkor mégis miért járnak még mindig, válasza ez volt: "Úgy szop, mint a kisangyal." XD

Szóval annyit fűznék hozzá, hogy egymás előtt szégyenlik bevallani az ilyen dolgokat az emberek, és csak a saját tapasztalatid alapján döntsd majd el: mi jó neked és mi nem.

2011. ápr. 3. 08:06
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Akinek gusztustalan a puncinyalás, az ne kezdjen lányokkal.
2011. ápr. 3. 08:12
 8/14 anonim ***** válasza:
A gusztus egy érzelmi és kismértékben erkölcsi kategória. Ez mindenkinél más, és az élet során változhat. Erre is igaz.
2011. ápr. 3. 08:17
 9/14 anonim ***** válasza:
7%

Én szüzen is tök normális dolognak, a szex velejárójának tarottam a szopást...

Persze csak olyan férfival voltam, akit szerettem és ha már szeretem, akkor keményen le is szoptam... :)

És ez a puncinyalásnál is így van. Szerintem egyáltalán semmi gusztustalan nincs benne. Nem is értem a nők miért találnak ki ilyeneket.

20/N

2011. ápr. 3. 08:40
 10/14 anonim ***** válasza:

08:03

ezt nem igazán értem,hogy mit sz.pikázik a férjed ?

2011. ápr. 3. 08:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!