Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenki! Mi az amit kipróbáln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antihater kérdése:

Mindenki! Mi az amit kipróbálnátok, de sose mertétek még? Ötletek is jöhetnek :D

Figyelt kérdés
Én szinte mindenbe benne lennék, és kíváncsi vagyok mi van mások fejében.
2011. ápr. 3. 02:00
 1/7 anonim ***** válasza:
ütvefúróval felizgatni egy csajt XD
2011. ápr. 3. 02:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Láttam már olyat hogy az ütvefúrónak dildó vége volt ;) szerezz be egyet :D
2011. ápr. 3. 02:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát tudom, hogy beteg vagyok e téren, de ha már kérdezted én megírom. Előjáróban annyit, hogy ez csak egy vágyam, de nem fogom csak ezért felakasztani magam, mert az életbe nem sok esélyt látok, hogy megvalósuljon, de izgat a gondolat.

Szóval arról van szó, hogy egy jó kiadós szeretkezés a nejemmel, majd a végén benne fejezném be és egy másik pasi szívná ki a spermát belőle kéjesen nyalogatva szétszexelt p.unciját.

2011. ápr. 3. 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én meg arra vágyok, hogy a férjem magától, önszántából (ne úgy, hogy nekem kelljen megkérnem) ráveri az arcomra...

Mindig mondja, hogy szeretné, én meg azt, hogy benne vagyok, de valamiért nem teszi meg.

2011. ápr. 3. 08:42
 5/7 A kérdező kommentje:
8:42es, Lehet csak fél hogy ráderőlteti a dolgot. Am nem kell semmit mondanod szerintem csak megteremteni a helyzetet :D Azaz mikor közeleg a pillanat jó helyen kell lenned ;)
2011. ápr. 3. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, de valamiért a kezébe engedi... :S

Pedig szép arcom van, és ha arra vágyik ő is, akkor ez egy férfinak biztos jó látvány lenne, hogy egy szép arcon az ő spermája. Vagy nem?

Vagy most mi baja van? :)

2011. ápr. 3. 08:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, de nehéz rávenni valakit valamire, ha ő nem tud róla mennyire szeretnéd. Legjobb lenne ha megbeszélnétek a dolgot, lehet gátlásai vannak, vagy csak próbálja tiszteletben tartani az általa odaképzelt ellenszenvedet a dolog iránt.

Ha másképp nem megy fakadj ki neki a végén: "Élvezz az arcomra, te állat!" XD

Esetleg azt is eltudom képzelni, hogy attól fél undorodna megcsókolni az arcodat azután hogy spermás lett egyszer. Vannak hülye félelmeik az embereknek XD

2011. ápr. 3. 09:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!