Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt aki undorítónak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt aki undorítónak tartja a szexet?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok így ezzel?

19/F

2011. ápr. 2. 21:50
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
köszönöm xD
2011. ápr. 3. 01:34
 22/33 anonim ***** válasza:

Mi a véleményed a meztelenségről?

Képzeld el álmaid nőjét színésznőjét, modeljét, énekesnőjét hamvas bőrrel mesztelenül egy falatnyi combfixxel szétterülve lágy takaróként az ágyadon és kéjre éhes szemmel hivogató tekintetét, ahogy kéjeleg: tégy magadévá te férfiisten.

[link]

[link]

Ha ez nem izgat fel akkor valami trauma van az agyadban. Ne sértődj meg nem a lelkedben ami tiszta és tökéletes, hanem az agyadban ami csak egy szerv ami irányítja az idegrendszered, hormonháztartásod, anyagcseréd.

Vagy nem volt még jó nővel dolgod.

Figyelj, én úgy érzem mintha midnen nőt el tudnék juttatni a szexuális extázis templomába, de addig el kéne addig jutni hogy észre vegyenek. Ja és igen az én szexuális kalandom is pocsék volt. Jobban hasonlított egy középszintű gimnasztikai gyakorlathoz, mint bármi testi szépséghez.

2011. ápr. 3. 04:08
 23/33 anonim ***** válasza:

Bocsi előző,nekem nincs gondom a szexel,de amiket írtál attól én tuti nem izgulnék fel.

A kérdezőnek: lehet,hogy nem a megfelelő lányokkal feküdtél le,tehát az volt a gond,hogy nem szeretted őket.

Vagy egész egyszerűen aszexuális vagy,történt már ilyen csoda mással is,nekem is van ilyen ismerősöm.

[link]

2011. ápr. 4. 16:09
 24/33 anonim ***** válasza:
Nem csak undorító de gusztustalan is az egészségre is ártalmas nagyon.
2011. ápr. 4. 16:11
 25/33 anonim ***** válasza:
hmmmmm.....még kisgyerek vagy ehez ennyi
2011. ápr. 4. 16:17
 26/33 anonim ***** válasza:
mi a szex undorito és egészségre ártalmas nagyon.??????? Hát a pia meg a drog az ártalmas de a szex nem,sőt!
2011. ápr. 4. 16:19
 27/33 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy nem vagy tisztában magaddal. Nincs önbizalmad, és még életedben nem voltál szerelmes. Hidd el, ha egyszer megtapasztalod, hogy milyen az, mikor valakivel minden percben együtt akarsz lenni, az teljesen más lesz. Ne azért szexelj, mert KELL, hanem mert a szeretkezés két ember között egy csodálatos kapcsolat megléte. Lehet az a szex b***ás és lehet hevesen szenvedélyes - azzal akit mindig magad mellett akarsz tudni. Azt meg ne mondd nekem, hogy nincs olyan ember, aki ennyire fontos neked, mert mindenkinek van. Ha nem így érzed, akkor tényleg irány a pszichológus.
2011. ápr. 4. 16:41
 28/33 anonim ***** válasza:

Hát, lehet nem szeretni a szexet, én magam sem élvezem, bár szeretném, de lehet, hogy ez nem (csak) miattam van.

Remélem ettől még nem vagyok aszexuális...

egy fiatal férfi

2011. ápr. 4. 17:22
 29/33 anonim ***** válasza:

ez érdekes, ilyenről még nem hallottam. 19 éves fiú? hmm...hát van egy-két osztálytársam,akik már most(14 évesen) tiszta perverzek meg minden...

de mint az előző válaszolók is mondták, lehet hogy aszexuális vagy. vagy esetleg menj el pszichológushoz. és amúgy szeretted azokat, akikkel lefeküdtél? mert lehet, hogy az volt a baj!

2011. ápr. 4. 19:32
 30/33 anonim ***** válasza:
Hát de most ne mond nekem, hogy nem lennél ott harmadiknak, szerintem maga lenne az éden ;)
2011. ápr. 4. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!