Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Mutatnátok képeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mutatnátok képeket igazán szexi lábakról?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, nincsenek túl szép lábaim, szeretnék változtatni rajta, csak kéne vmi ideál, hogy mégis hogy nézzen ki....

érdeklm minden, a lábújjaktól (miylen színűre, stb fessem), a combokig..mennyire feszes, és kb mekkora legyen...

szal értitek...

17/L

vagy esetleg a saját lábatokról is tehttek fel képet, hogy ti mivel nem vagytok megelégedve vagy valami....

2011. ápr. 2. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és nagyon-nagyon szép, kecses, formás lábaim vannak. Ha akarod, mutatok róluk képeket!! Több lányhaverom mondta már, hogy szívesen cserélne velem lábakat.
2011. ápr. 7. 16:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Ő egy igazi nő!! baráti társaságom ideálja

[link]

2011. ápr. 7. 18:46
 13/13 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 7. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!