Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levágjam a nemi szervem körül a szőrt?
Figyelt kérdés
Sziasztok lány vagyok, Most fogunk a barátommal először sexelni de nem tudom hogy a nemi szervem körül levágjam e a szőrt.2011. ápr. 2. 19:30
1/11 anonim válasza:
1. igen
2. az első 4 szót olvastam csak el eleinte. majd' befostam.
3/11 anonim válasza:
Szerintem érdeklődj a barátodnál, hogy hogy szereti. Ízlések és pofonok (=
5/11 anonim válasza:
Ja, szerintem is, ha meg szőrösen szereti ami nagyon ritka szerintem akkor majd visszanő.
6/11 anonim válasza:
Inkább kérdezd meg mi a véleménye a mai női "szőr frizurákról". Hogy a természetest, a kicsit fazonra nyírtat vagy a brazilt (csupaszt) szereti-e?
Az én párom pl. nem örülne ha csupaszra nyírnám, azt mondja az neki kislányos, ha kis szőr van, az izgató, attól nőies. Persze nem dzsungelre gondoltam. :)
Én csak kicsit fazonozom körben és rövidebbre nyírom.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Meg fogom kérdezni bár ez egy elég cikis beszélgetés lesz.... :S
2011. ápr. 2. 21:32
9/11 anonim válasza:
dehogy cikis... szerintem borotváld le csupaszra, az a legjobb :))) vagy hagyj egy csíkot középen. a mai pasik nem hiszem, hogy a dzsungelre buknak :))
10/11 anonim válasza:
SZIA!
Szerintem cask akkor vágd le, ha nem áll neked jól ! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!