Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől nem csak a szexről szól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől nem csak a szexről szól a kapcsolatotok? Mitől nincs az az érzésed, hogy csak a szexre kellesz? Mikor lenne?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Alapból nem fekszem le olyan férfival, akiben még nem bízom meg, vagyis nem tudom, hogy miért is kellek neki igazán. Ha meg már együtt vagyunk, akkor természetesen egy darabig első helyen szerepel a szexualitás(izgalom, felfedezni való)
2011. ápr. 2. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert szerelmesek vagyunk egymásba, bármit szívesen csinálunk együtt, kirándulunk, filmet nézünk, vagy csak együtt alszunk. Sok közös programot szervezünk (már amennyire az időnk engedi), és nincs semmi bajunk, ha egy héten csak egyszer jut idő szeretkezésre. A szex szót amúgy se szívesen használom, mert mist SZERETKEZNI szoktunk- vagyis azzal is a szerelmünket fejezzük ki. De amúgy meg látom, hogy néz rám a barátom, érzem, hogy ölel, és hallom, hogy szól hozzám, látom, hogy bánik velem. Egyértelmű, hogy szerelmes, és nem csak szexre kellek neki- ahogy Ő se nekem.

Ezen kívül elég meggyőző volt az 1. együtt töltött év- én 16,5 évesen még nem éreztem magam elég érettnek a szexhez, úgyhogy az 1. évben nem szeretkeztünk, csak petting volt, holott Ő már 18 múlt. De türelmesen várt rá, hogy kész legyek rá, soha nem kérdezte, hogy mikor akarom már, és nem is csalt meg.

Ha egyszer is mondta volna, hogy mikor akarom már, akkor lehet, hogy elkezdtem volna kételkedni kicsit, hogy mit is akar valójában tőlem. De meg se említette, petting közben se próbálkozott, várt, hogy szóljak, hogy kész vagyok a dologra.

És emellett viszont már az elejétől kezdve közös jövőt tervezünk, szeptemberben költözünk össze.

És most sem az van, hogy összejárunk szexelni, hanem mivel mindkettőnknek alig van ideje, olyankor csinálunk programot, mikor ráérünk- ha az épp nap közben egy séta, akkor az, ha egy együtt töltött éjszaka, akkor pedig kiélvezzük a szeretkezés minden pillanatát...

Lényegében attól nincs az az érzésem, hogy érzem, hogy mennyire szerelmes belém és mindketten csodásan érezzük magunkat együtt bármilyen közösen töltött idő alatt és ez már több, mint 3 éve így van...

20L

20/L

2011. ápr. 2. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
A szerelemtől.
2011. ápr. 2. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Annál a kapcsolatnál,amely csakis a szexről szól,a következők fordulnak elő:

-Soha nem vállal fel nyíltan,mások előtt,csak este,sötétben találkoztok,

-Nem szokott keresni,csak akkor,ha éppen találkozni szeretne,és annak is szex a vége,

-Soha nem beszélgettek semmiről,nem érdekled igazán,nem akar mélyebben megismerni,a randik csak a szexről szólnak,és nem is ismeritek egymást szinte,

-Nem ír,nem hív,a Te megkeresésedre nem reagál

-Egyetlen közös témátok a szex.

Dióhéjban ennyi...

2011. ápr. 2. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Röviden attól, hogy a nap többi eseményét is élvezzük egymással, és akarunk egymással lenni a nap többi eseményén is. Bővebben abból sejtem, hogy imád velem velem beszélgetni, szellemileg is kíván. Imád velem lenni, érzelmileg is kíván = imádja magát az életem. Ebben minden benne van, hadd ne kelljen hosszú érvelést levezetnem :D
2011. ápr. 2. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:

A szerelemtől. Párommal 1 éve vagyok együtt és a kezdetektől fogva tudtam/éreztem, hogy neki nem csak arra kellek, meg már a kapcsolatunk elejétől fogva hosszú távra tervezünk.

Érzem és látom, ahogyan ölel, csókol, megsimogat, együtt alvásnál (és nem mindig van ilyenkor szex, annak ellenére sem ha azok a napok vannak), barátai előtt is mindig ölel csókol, elmondja nekik mennyire boldog stb... És még sorolhatnám.

2011. ápr. 5. 13:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!