Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan igénytelenek és gáznak a szőrös puncit? Pedig attól hogy szőrös még lehet igényes, szép és ápolt.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 16:58
1/11 anonim válasza:
Nekem nem gáz. Nekem szőrösen is tetszik annak a lánynak a puncija, akit szeretek.
2/11 anonim válasza:
Sztem sincs gond a szőrrel ott lent.
3/11 anonim válasza:
Figyelj, gondolom még fiatalka vagy, persze hozzám képest ki nem? Tehát, nem az a gond ha van egy kis szőr. Hanem az ha az a szőr igénytelen. Tehát lehet szőrös, csak az a szexben ne zavarjon, és ne igénytelen, ápolatlan, elburjánzott szőr legyen.
4/11 anonim válasza:
Szerintem undorító..nekem hánynom kell tőle bocs.
5/11 anonim válasza:
Az ápolt punci szőrösen, kopaszon, borostásan, fazonírozva és mintásan is szép, gusztusos.
6/11 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok fiatalka. Bér még öreg sem. és engem azok idegesítenek akik lenézik a szőrös dolgokat. Ha már egyszer szexre kerül a sor nem mindegy hogy csupasz vagy szőrös? Szerintem igen, mert úgysem azt nézik. Vagy volt már valaki úgy, hogy meglátta, hogy a lánynak szőrös a nunija és otthagyta őt?
2011. ápr. 2. 17:15
7/11 anonim válasza:
Ilyenről hallottam, hogy a csaj -nem volt barátnője a pasinak- valami házibulin bement a pasi szobályába, meztelenre vetkőzve várta őt a pasi ágyán meglepiből. Azt a pasinak nem teccett a dolog, és elküldte a szőrös puncis lányt.
Amúgy muti már képet a puncidról! :-) (privátba, vagy privátba küldj egy képfeltöltéses linket) Kiváncsi vagyok a szőrös kis puncidra.
:P
8/11 anonim válasza:
Nekem mostani párom mesélte, hogy tavaly egy éjszakásnak indult egy csajjal.(akkor nem voltunk még együtt) Aztán észrevette, hogy szőrös a csaj ott lent és menekült előle. Megundorodott, lelépett azzal a szöveggel hogy: ha leborotváltad keress meg :D persze elérhetőséget nem hagyott, úgy menekült. Szóval néhány pasit tényleg taszít.
9/11 anonim válasza:
Nekem se tetszik a szőr, valahogy taszít. Orálisan pedig biztos nem csinálnám úgy a lánynak. De lehet, hogy nem is szexelnék vele.
10/11 anonim válasza:
Nem igénytelennek tartom, csak nem gondolom, hogy vonzó. Márpedig ha nem vonzó, akkor kevésbé tudok begerjedni a hölgyre. Ennyi. A megoldás: levágni...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!