Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes ha ovszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes ha ovszer nelkul szeretkeztunk a parommal? En nem ereztem hogy elovaladekos lett volna neki. en meg eddig egyszer szeretkeztem. Szoval annyi volt ez a 'nagy' szex hogy csinaltuk max.2 percig es abbahagyta, mert mondtam hogy faj.

Figyelt kérdés
szerintetek van ra esely?
2011. ápr. 2. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz, mert valószínű, hogy volt előváladéka, és abban lehetett sperma. De amúgy elég kicsi rá az esély. Viszont ez nagyon felelőtlen viselkedés. És ahogy írtad, abból az jön le, hogy ha nem fájt volna neked, akkor folytattátok volna... Ha nem akarsz még gyereket, akkor SOHA ne is tegye be óvszer nélkül!!!
2011. ápr. 2. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:

hat tudom. meg is bantam. mondtam neki hogy nemigazan akarom ovszer nelkül, de probaljuk meg.

hát eleg kicsi. remelem...

2011. ápr. 2. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy láttad, hogy nem volt előváladékos, mikor az simán benned is maradhatott.

Nem biztos, hogy terhes leszel, de ez nem jó játék, nem jó ilyennel játszani, ha játszani akarsz, majd elkezdheted 9 hónap múlva.

2011. ápr. 2. 16:34
 4/6 Evilkiller ***** válasza:

Enyire azért nem kell ráijeszteni szegényre!

A védekezés nagyon fontos, nem csak a fogamzásgátlás, de a nemi betegségek elkerülése miatt is! De az nem igaz hogy óvszer nélkül szeretkezve rögtön terhes leszel! Előváladék nem jön a teljes aktus alatt, csak az orgazmus előtt! Ezért hívják előváladéknak! Van egy pont, mikor a férfi érzi, hogy ha megáll, még elkerülheti az orgazmust! Ettől a ponttól, bármikor jöhet előváladék! Ha eddig nem jutottatok el, nagyon minimális az esélye hogy terhes lennél! Mi rendszeresen, heti 2-3 alkalommal szeretkezünk a partneremmel, kb. 1,5-2 órán keresztül óvszer nélkül, csak akkor veszek fel, mikor már befelyezni készülünk! Még soha nem volt baj, pedig 4 éve vagyunk együtt!

2011. ápr. 4. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Előváladék nem csak az orgazmus előtt jöhet, mivel annak az a funkciója, hogy a pénisz nedvesedését biztosítsa, így igazán felizgult fiúnál végig van előváladék. A barátomnak pl. az elejétől fogva szokott lenni.
2011. ápr. 8. 23:36
 6/6 Evilkiller ***** válasza:

Hát...

Nem akarok senkit veszélyes dolgokra buzdítani, nem árt az óvatosság!

Aki úgy érzi hogy egy esetleges "baleset" esetén nem tudna mit kezdeni, az inkább hanyagolja az óvszer nélküli szex-et!

De én még tényleg soha nem hallottam olyanról, hogy valaki terhes lett volna, mikor a partnere még az orgazmus közelébe sem jutott!

2011. ápr. 8. 23:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!