Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy fiút felizgatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy fiút felizgatni szex nélkül nyilvános helyen?

Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy ruhában vagyunk, meg minden, és kb ölelés, meg csók jöhetne szóba... Vagy hogy lehet felizgatni, hogy merevedése legyen?
2011. ápr. 2. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Odahajolsz hozzá. A füléhez közel. Elsőnek csak a fülcimpáját nyalogatod, utána egyre beljebb hajolsz, és kinyalod a zsírt a füléből.

Ettől tuti feláll neki.

2011. ápr. 2. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Elsőnek: Ezen beszartam:D:D:D

Ha mondjuk hozzá dörgölöd a tested vagy ha simogatod a gatyóját.

2011. ápr. 2. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Meg az én gyomrom is csinálna egy hátraszaltót, pedig kemény játékos.
2011. ápr. 2. 15:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért szeretnéd,hogy merevedése legyen nyilvános helyen?Én mondjuk egy kicsit kínosan érezném magam,de te tudod:D
2011. ápr. 2. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Csókold kifulladásig, simogasd extrém helyeken, suttogj mocskos dolgokat a fülébe ;)
2011. ápr. 2. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Ez az,súgj a fülébe olyan mocskos dolgokat,mint konyha,vagy fürdőszoba:D
2011. ápr. 2. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki, hogy ki kell menned a mosdóba, mert az új tangádat vetted fel, és nem gondoltad, hogy ennyire kényelmetlen lesz, meg kell tőle szabadulnod. Aztán menj ki két perce, és amikor visszajössz, nézd a tekintetét. Esetleg ha nagyon húzni akarod, villantsd meg a zsebedből/táskádból egy előre bekészített bugyi darabját...

Ha tetszel neki, erre tuti fel fog neki állni.

2011. ápr. 2. 19:19
 8/9 Evilkiller ***** válasza:

Férfit elég könnyű felizgatni! Van a nőnek nagyon sok olyan pontja, aminek a puszta látványától felizgul egy férfi! Ilyen a nyak, a lábak, na meg persze sorolhatnám az intim testrészeket is!

Nagy hatást érhetsz el, ha valamiből csak egy részletet mutatsz, sosem az egészet! Ez garantáltan beindítja a fantáziáját, és a "többit" is! Sokkal izgatóbb egy nő dögös ruhában, amiből itt-ott kilátszanak részei, mint teljesen meztelenül!

Ezeken kívül, csak csináld azt, amitől te is felizgulnál!

Működni fog!

2011. ápr. 4. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem már a kérdés is felizgatott,és úgy áll mint a cövek:D
2011. ápr. 4. 15:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!