Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Bulikban szexnél,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bulikban szexnél, vagy alkalmi kapcsolatokban is fontos hogy megfogjon titeket a fiú, tehát érzelmi alapon megy bizonyos részben az is?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Megfogni= vonzalmat ébreszteni, legyen az testi vagy lelki. Na most buliban a lelki nem épp gyakori, külsőleg annál inkább, szóval ez egy testi vonzalom, de ezt én nem nevezném érzelmi alapnak.
2011. ápr. 2. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem volt még ilyen alkalmi kapcsolatom, de ha érzelmileg is vonzónak találnám az illetőt, biztos nem pocsékolnám el a kapcsolatunkat egy alkalmi szexre, hanem komolyabb dolgokat akarnék tőle.
2011. ápr. 2. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Mármint olyannal se lenne jó, aki taszít érzelmileg... Akkor lenne jó, ha teljesen semleges lenne.
2011. ápr. 2. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem érzelmi alap nélkül semmilyen formában nem menne a szex.
2011. ápr. 2. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mint gyakori buliszervező elmondok valamit.A gyakorlatban nemigen van példa arra hogy tartok egy bulit meghívok oda x számú fiút és y számú lányt és jópáran ott látják egymást először és hancúrozni is kezdenek.Az én köreimben egy bulitársaság zöme(elhanyagolható kivételekkel)már ismeri egymást alapvetően.Ha meg ismernék olyan lányokat akik könnyen mennének idegenekkel teli buliba is lesz ami lesz alapon hát akkor hülye lennék sok fiút hívni.Meghagynám őket magamnak...engem ugyanakkor meg mégis ismernek eléggé.....

Szal 1 szó mint száz a buli része nem életszerű,inkább a diszkós alkalmi kapcsolatoknál helyénvaló a kérdés

2011. ápr. 4. 14:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!