Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Most h ki jött a jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Most h ki jött a jó idő kifekszetek napzni? Meztelenül vagy bikiniben napoztok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 14:34
 1/9 andimama ***** válasza:
100%

szoktam meztelenül is meg bikiniben is, vagy monokini. helyzetfüggő.

ha itthon vagyok, szívesen meztelenkedem.

strandon bikini. de elhagyatottabb helyeken szívesen nudizom.

32/N

2011. ápr. 2. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig bikiniben szoktam xD Az én testem csak rám tartozik... nem leszek boldogabb ha a mellem is barna xD Így legalább akkor is van rajtam bikini ha nincs :D Ha értitek mire gondolok xD

16/L

2011. ápr. 2. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk még hideg van a napozáshoz, néha beborul, csepereg is az eső, én meg fázós vagyok. Így nem napozok. De ha napozok, akkor csak is bikiniben.

24N

2011. ápr. 2. 14:48
 4/9 A kérdező kommentje:
tangásban szoktatok?
2011. ápr. 2. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Igen, csakis tangásban, mert arra gerjedsz. Olyankor megpróbálom eltávolítani a popsimról a szőrt, persze, nem mindig sikeres az akcióm. Olyankor a gyanta piszkos csíkokban marad rajtam.
2011. ápr. 2. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Régebben kifeküdtem a kertbe meztelenül, meg időnként melltartó nélkül is szoktak a barátnőim. Tavaly még próbálkoztam barnulással, de mivel semmi eredményt nem értem e, ezért szerintem idén már nemnagyon fogok, legfeljebb a társaság kedvéért napozni akkor meg bikiniben (vagy egyberészesben).

2 hetes mindennapos napozás után a pasim anyukája megkérdezte, hogy miért nem mentem a napra, mert jót tett volna... Szóval nekem nem éri meg a napon aszalódni, néha amikor olyanom van kifekzem, de annyira nem szeretek napozni...

2011. ápr. 2. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Ilyenkor bánom, hogy nem kertes házban lakunk. Ha kertes házunk lenne (a 3. emeleti panel helyett>.<) már most kifeküdnék délutánonként fél- egy órára napozni, közben akár még tanulni is tudnék, bár inkább lazítás lenne belőlem. Így nyárra már meglenne az alap színem:)

Egyébként mindig bikiniben napozok, és nem, nem tangásban.

15/L

2011. ápr. 2. 15:45
 8/9 anonim válasza:
100%

én csak nudizom... a nudizás a legjobb

57/N

2011. ápr. 2. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát bikiniben voltam itthon de még a napra nem feküdtem.Nagyon meleg lesz akkor meztelenül is leszek biztos.Ja és tangás bikiniben voltam.
2011. ápr. 3. 12:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!