Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Történt már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Történt már veletek olyan, hogy amikor elkezdődött az orgazmusotok (csikló! ), a párotok (vagy ti saját magatoknak) abbahagyta az ingerlést? Mit éreztetek olyankor?

Figyelt kérdés
Tegnap volt velünk ilyen, hogy a párom abbahagyta, mert közben véletlenül kicsúszott belőlem a farka, és reflexből vissza akarta tenni. És kb a legjobb ponton félbemaradt az orgazmus, mintha elvágták volna. Nagyon kellemetlen volt. Erős hiányérzet maradt utána, de többször képtelen voltam elmenni. Hasonló tapasztalatok?
2011. ápr. 2. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
ohh mi éppen pettingeztünk csak olyan helyen voltunk ahol nem élvezhetett el és ahányszor érezte,hogy nem sokára elmegy mindig abbahagyta,mert akkor reflexből én is neki és nagyon szar érzés volt:(
2011. ápr. 2. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
de én nem arra gondolok, amikor már majdnem elmegy az ember, hanem amikor már javában elkezdődött az orgazmus
2011. ápr. 2. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem már javában orgazmusom volt...a kellős közepén voltam de ő csak magára figyelt,hogy ő ne menjen el...azt nem vette figyelembe hogy nekem esetleg rossz hogy megszakítja az orgazmusomat:(
2011. ápr. 2. 12:34
 4/6 anonim válasza:
100%
hát lehet kellemetlen de akkor az a pasitok hibája lehet jól is csinálni csak érezni kell és jókor abbahagyni:) múltkor barátnőmnek 20 percig volt orgazmusa mert mikor majdnem elment abbahagytam kb 5 mp-re és folytattam de az érzés az végig ottvolt csak épp nem ment el mert akkor mindig abbahagytam így az érzés csak enyhült és felerősödött ilyet "játszottam" és azt mondta ha nagyon jóvolt:)
2011. ápr. 2. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt a játékot én is szeretem :) 22L

de ha nem folytatná, folytatnám magamnak :) rossz érzés abbahagyni

2011. ápr. 2. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb!!! Ott táncolsz a csucson hosszasan. Egy kis combösszeszoritás. és elmész. Fini!!
2011. ápr. 5. 15:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!