Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engedjek ennek a kérésnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek ennek a kérésnek?

Figyelt kérdés

40 éves házaspár vagyunk,14 éve együtt.

Nagyon jó a házasságunk,jól megértjük egymást,boldogok vagyunk.

Férjem kb.1 éve elkezdte mondogatni hogy 'csupaszítsam' le magam ott lent,de Én csak nevettem rajta eddig..

Pár hónapja már egyre nyomatékosabban kéri,hogy legyek csupasz,igaz hogy nem tudja hogy tetszene e neki,de nagyon szeretné ha'kipróbálnánk'.Eddig hárítottam a kérést,de nem hagy békén,sőt,zsarol,hogy addig nem lesz szex,amíg nem teljesítem a kérését.Most tüntetőleg leborotválta az 'övét',hogy hátha Én is kedvet kapok.Ez kb.2-3 hete volt,de azóta nem borotválta,már nő vissza neki.Amikor rákérdeztem hogy miért nem szőrteleníti tovább,akkor azt mondta,hogy mert szúr nagyon,meg viszket,stb...De Én szőrtelenítsem,mert addig nem lesz szex..

Nem vagyok ősasszony,nincs bozontom,meg őserdőm,mindig is ápoltam,keskeny sávban,rövidre vágva hagytam meg.Nincs kedvem borotválni minden nap,mert ahhoz hogy ne legyen borostás,minden nap kellene borotválni,kozmetikushoz,meg nem akarok menni,hogy gyantázza nekem ott lent.

Barátnőim meg azt mondják,hogy majd keres a férjem egy 20 évest,akitől 'ezt'(is)megkapja.

Ti mit tennétek?

Előre is köszönöm a kulturált,normális válaszokat!

2011. ápr. 2. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi év után, ezt igazán ki lehet próbálni, én sem vagyok a borotválkozás híve, de ha a párom annyira szeretné a kedvéért mondjuk ritkán leszedném teljesen, vagy csak annyira hogy egyszer kipróbáljuk, abba senki nem hal bele, viszont rendszeresen semmi pénzért nem csupaszítanám le magam, mert nekem nem tetszik, kellemetlen, és mindenféle fertőzésre is fogékonyabb az ember.
2011. ápr. 2. 13:27
 12/16 SA_milady ***** válasza:
62%
Mindenképp engedj a kérésének! Ez nem nagy ügy manapság, és szerintem nem is perverzitás. Lehetőleg mindent adj meg neki, amit kér, s mivel állhatatosan kéri, sokat jelent neki. Ha nem szereted így magad, úgyis visszanő, de legalább kipróbáltad, és ő is. Mindig komolyan kell venni a férfiak kívánságait, és az a jó, ha őszintén kitárulkozik, NEKED. Szerintem is jó ötlet, ha rábízod, csinálja ő neked... :)
2011. ápr. 2. 14:40
 13/16 anonim válasza:
Borotváld le nyugodtan.Biztosan örülni fog neki.
2011. ápr. 2. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérjél te is érte valamit, pl. hogy had dugjál fel neki egy vibrátort.
2011. ápr. 2. 16:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem inkább attól félsz, hogy annyira megtetszik neki, hogy ezután is kérni fogja?

Nem akarsz vele minden nap szenvedni, így egyszer még beleférne, de többször nem akarod, igaz?

2011. ápr. 2. 16:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem valahol láthatott meztelen puncit, ( szexfilm, vagy kép), és tetszik neki.Örülj, hogy kéri tőled. Tőled kéri és nem mástól!
2011. ápr. 11. 01:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!