Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék, ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék, ha a barátom arra izgul a legjobban h ha orálisan kényeztethet, de?

Figyelt kérdés

én meg nem szeretem, mert félek hogy rossz ízem van és nem is csinálja jól, mindig meg kell játszani, h hu de jó..de közben el sem engedem magam,azt érzem hogy csupa nyál vagyok, és az nem az,hogy benedvesedtem,hanem az ő nyálát érzem..mintha egy kutya lenne nah:(

de miért utálom,mikor mindenki szereti? előző barátom is béna volt nagyon, ő csinálta nekem először, és azóta undorodom ilyesmitől.

de tudom, h semmi sem kötelező, de szeret nyalni,és én megvonom tőle ezt az örömöt...:S

2011. ápr. 1. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

De ügye tudod, hogy igazából te szivatod magadat?

Ha te megjátszod, hogy hűű de jó, akkor ő miért csinálná máshogy? Honnan a fenéből tudná a szegény skac, hogy neked nem jó, ha te a plafonig dobálod magad az orgazmustól (amit megjátszol)?

Talán szóljál neki, és mond el, hogyan jó... Tudod, a fiúk nem gondolatolvasók. És ha te előadod, hogy isteni jó, miért várod, hogy máshogy csinálja? Gyanítom örömet akar neked okozni, és mivel te megjátszod, hogy jól csinálja, ő meg örül. Te meg nem.

Gratulálok. Jó, stabil kapcsolat lehet aztán a tietek is.

2011. ápr. 1. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki! Ez így baromi gáz, nem lesz hosszú a kapcsolatotok, ha nem vagytok őszinték.
2011. ápr. 1. 21:39
 3/6 A kérdező kommentje:

de nemtudom elmagyarázni neki, hogy hogy csinálja.

most legyek tesztalany, h most gyorsabban, most lassabban... körbe-körbe...úgy elveszik az egész varázsa, ami egyébként sincs, de úgy meg egy nyűg lenne

2011. ápr. 1. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kislány, a kapcsolatokért áldozatot kell hozni. Így mindkettőtöket becsapod. És igen, magyarázd el neki, hogy jó neked, hogy csinálja. Ez nem ciki, és lehet, hogy egy alkalommal elveszik a varázs, ami mint írod nincs is, de utána mennyivel jobb lenne már.
2011. ápr. 1. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, vagy próbálkoztok, hogy jó legyen, mert a szexben általában két embernek össze kell csiszolódni, de ha neked ekkora macera, akkor minek hagyod? Mondd azt, hogy nem szereted és kész. Én sem szeretem, gyűlölöm, ha ott lent matat, de nem is tolok ki magammal, hogy eljátszom meg ilyenek...
2011. ápr. 1. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerekes felfogásod van... :(
2011. ápr. 1. 22:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!