Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék, ha a barátom arra izgul a legjobban h ha orálisan kényeztethet, de?
én meg nem szeretem, mert félek hogy rossz ízem van és nem is csinálja jól, mindig meg kell játszani, h hu de jó..de közben el sem engedem magam,azt érzem hogy csupa nyál vagyok, és az nem az,hogy benedvesedtem,hanem az ő nyálát érzem..mintha egy kutya lenne nah:(
de miért utálom,mikor mindenki szereti? előző barátom is béna volt nagyon, ő csinálta nekem először, és azóta undorodom ilyesmitől.
de tudom, h semmi sem kötelező, de szeret nyalni,és én megvonom tőle ezt az örömöt...:S
De ügye tudod, hogy igazából te szivatod magadat?
Ha te megjátszod, hogy hűű de jó, akkor ő miért csinálná máshogy? Honnan a fenéből tudná a szegény skac, hogy neked nem jó, ha te a plafonig dobálod magad az orgazmustól (amit megjátszol)?
Talán szóljál neki, és mond el, hogyan jó... Tudod, a fiúk nem gondolatolvasók. És ha te előadod, hogy isteni jó, miért várod, hogy máshogy csinálja? Gyanítom örömet akar neked okozni, és mivel te megjátszod, hogy jól csinálja, ő meg örül. Te meg nem.
Gratulálok. Jó, stabil kapcsolat lehet aztán a tietek is.
de nemtudom elmagyarázni neki, hogy hogy csinálja.
most legyek tesztalany, h most gyorsabban, most lassabban... körbe-körbe...úgy elveszik az egész varázsa, ami egyébként sincs, de úgy meg egy nyűg lenne
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!