Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mitől jó egy jó nő?
Figyelt kérdés
Kérnék külsö és belső megjegyzéseket is!!2011. ápr. 1. 20:19
1/8 anonim válasza:
hogy nőként viselkedik és érett 28 éves kb.alatta csak lány
2/8 anonim válasza:
Külsőre szerintem mindenkinek más az ízlése... belső megbízható, hűséges, értelmesen ellehessen vele beszélgetni stb... összetett dolog:D
3/8 anonim válasza:
Ezt már nem csak te kérdezted meg, használj keresőt:) Például ez is fontos, az IQ. Külső mit sem ér, ha belül üres:)
4/8 anonim válasza:
Van husi a comján meg a fenekén, karcsú derék és kerek cici. Vagyis homokóra vagy körte alkat.
Jó humora van, lehet vele beszélgetni, van ízlése, önbizalma....
5/8 anonim válasza:
Figyelj, amikor egy fiú azt mondja valakire, hogy "jó nő" az annyit jelent, hogy: megb.sznám! Semmi többet!
Legalábbis én ha ezt mondom egy nőre, akkor ezt jelenti! Aztán ott is hagynám. Szerintem egyáltalán nem pozitív jelző.
Ha komolyan akarok vmit egy lánytól, akkor sosem mondanék rá ilyet. Ilyet, hogy "jó nő" max egy egymenetes csajra mondok. De sosem olyanra, akitől komolyan akarok valamit.
6/8 anonim válasza:
Arc a legfontosabb, aztán testalkat, jó segg, stb stb.
8/8 anonim válasza:
Az akitől olyan jól érzem magam hogy az egész testem bizsereg, jó a kémia.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!