Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a női orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a női orgazmus?

Figyelt kérdés
Sokszor érzem, hogy már a fellegekben járok, kicsit megkönnyebbülök, de érzem, hogy ez még nem orgazmus. Sőt, inkább kívánom még...a csiklót és a G-pontot egyszerre izgatom, ettől van mindig "orgazmus közeli érzésem". Hallottam olyat is, hogy van olyan nő, aki orgazmus közben spriccel, mint egy férfi. Milyen az igazi orgazmus? Mit éreztek közben? Olyankor sok fehér folyásotok van egyszerre?
2011. ápr. 1. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs spriccelés, nem úszok pocsolyában sem. Mindenkinél más. Azt érzem hogy vmi közeleg, nem tudom megfogalmazni, szaporább a légzés, megfeszülnek az izmok, végül az orgazmus annyi, hogy görcsbe rándulnak az izmaid odalent felváltva vagy egyszerre, és ez tart pár másodperctől, akár 1-2 percig is. Utána pedig boldognak és nyugodtnak érzed magad. :)
2011. ápr. 1. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Hmm. Szóval amikor érzem, hogy lüktet ott lent, akkor az már az orgazmus? Én utána még többet kívánok...:)

Köszönöm szépen az értelmes választ! :)

2011. ápr. 1. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hirtelen nagyon jó, hőhullám, esetleg ösztönösen megy oldalra vagy hátra a fejem, aztán vége, már kicsit túlérzékeny az rész. Persze ha ügyes vagy, meg lehet csináli 2-3-at egymás után, mert a női libidó nem olyan mint a pasiké, hogy "kifogy a töltény", hanem többször is lehet. Mondjuk ha már a sokadik, akkor már tényleg túlnedvesedik egy kicsit.

A spriccelést is lehet tanulni, de az már tényleg nagyon jó... de anélkül is el lehet menni.

2011. ápr. 1. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok ismét. Amikor érzed hogy lüktet, az még csak a felizgulási rész. Na pont akkor ne hagyd abba, és érezni fogod hogy... nem tudom megfogalmazni, mint mikor jön a vonat, már látod és hallod egy ideje, de villámgyorsan elrobog. Imádom ezt az érzést, mert leírhatatlan és nincs semmi hozzáfogható érzés.

Na várj csak... mikor "tekeri az orrod" a tüsszentés, érzed hogy fogsz tüsszenteni... az a rész van meg nálad.. már csak a lényeg, a "tüsszentés" hiányzik, amitől megkönnyebbülsz. :D

Nem tudtam máshoz jobban hasonlítani.

2011. ápr. 2. 20:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem már!!:) Csak az a baj, hogy utána már szinte nem érzek semmit és a kezem is lassul, akaratlanul is, pedig még csinálnám, de nem érzem :D
2011. ápr. 2. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A női orgazmus olyan mint a jeti!

Mindenki hisz benne, de még senki sem látta!!

2011. ápr. 3. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Értem már!!:) Csak az a baj, hogy utána már szinte nem érzek semmit és a kezem is lassul, akaratlanul is, pedig még csinálnám, de nem érzem :D

Erre az a válaszom, hogy kicsit erősebben csináld, vagy törölgesd le a puncidról a nedvet, mert nekem akkor szokott kcisit érzéketlenebb lenni ha "túl vagyok folyva" szóval kicsit töröld ,meg, aztán próbáld nagyon gyprsan, és tuti elmész...

2011. aug. 17. 14:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!