Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a női orgazmus?
Hmm. Szóval amikor érzem, hogy lüktet ott lent, akkor az már az orgazmus? Én utána még többet kívánok...:)
Köszönöm szépen az értelmes választ! :)
Igen, hirtelen nagyon jó, hőhullám, esetleg ösztönösen megy oldalra vagy hátra a fejem, aztán vége, már kicsit túlérzékeny az rész. Persze ha ügyes vagy, meg lehet csináli 2-3-at egymás után, mert a női libidó nem olyan mint a pasiké, hogy "kifogy a töltény", hanem többször is lehet. Mondjuk ha már a sokadik, akkor már tényleg túlnedvesedik egy kicsit.
A spriccelést is lehet tanulni, de az már tényleg nagyon jó... de anélkül is el lehet menni.
Első vagyok ismét. Amikor érzed hogy lüktet, az még csak a felizgulási rész. Na pont akkor ne hagyd abba, és érezni fogod hogy... nem tudom megfogalmazni, mint mikor jön a vonat, már látod és hallod egy ideje, de villámgyorsan elrobog. Imádom ezt az érzést, mert leírhatatlan és nincs semmi hozzáfogható érzés.
Na várj csak... mikor "tekeri az orrod" a tüsszentés, érzed hogy fogsz tüsszenteni... az a rész van meg nálad.. már csak a lényeg, a "tüsszentés" hiányzik, amitől megkönnyebbülsz. :D
Nem tudtam máshoz jobban hasonlítani.
A női orgazmus olyan mint a jeti!
Mindenki hisz benne, de még senki sem látta!!
Értem már!!:) Csak az a baj, hogy utána már szinte nem érzek semmit és a kezem is lassul, akaratlanul is, pedig még csinálnám, de nem érzem :D
Erre az a válaszom, hogy kicsit erősebben csináld, vagy törölgesd le a puncidról a nedvet, mert nekem akkor szokott kcisit érzéketlenebb lenni ha "túl vagyok folyva" szóval kicsit töröld ,meg, aztán próbáld nagyon gyprsan, és tuti elmész...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!